Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam is. Semmi szükség ilyen vs. jellegü (flame) topicra. Egyiknek is másiknak is megvan a saját topicja, továbbá van egy fénykepezőgép választást segítő topic ahol lehet egyszerre egyik vagy másik mellett érvelni ha valakinek ilyen jellegü kérdése van.
-
danylandster
csendes tag
Sziasztok!
Elérkezett ez a pillanat is ,hogy a két legnagyobb digitális képalkotási eszköz gyártóját összehasonlítsuk! Elég időszerűnek éreztem a topic elindítását ,főleg a most megjelent ,elsöprő Nikon dslr gépek miatt! Én Nikonos vagyok egyenlőre kicsiny d40x-emmel ,de kezdő fotósként méltó társ a gyönyörű pillanatok megragadásához! Vélemények ,érvek és ellenérvek ebben a topicban mindent elmondhatsz legyen akár kompakt vagy tükörreflexes géped!
Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- 2 db patron HP Laserjet P1005 nyomtatóhoz
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- TSC TTP-244 PRO 203 dpi USB,RS-232 Címkenyomtató
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest