Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Vsz. nincs. És nem tudom, van-e más jó szervíz? Az Extrém ügyintézését is lehúzták, a többi márka is szenved. Mondjuk az is elgondolkodtató, h az európai garancia itthon nem érvényes, csak mert pár cég extraprofitot akar húzni belőlünk az európai átlagnál drágább gépek eladásával. És akkor nem beszéltünk még a tengerentúlról.
-
-=ZS=-
tag
Sajnos én is sorra kerültem, az EOS300D-men nem sikerült a firmware frissités, úgyhogy valami szervizt kell keresnem vele... Valakinek van valami jó tapasztalata szervizzel kapcsolatban?
-
viharhozo
addikt
Ketszer voltam pixelhibaval a Cameranal, mivel a gepek garija tudtommal hozzajuk szol. Mind2szer megcsinaltak, amikor kesz volt, felhivtak.
Lehet, h komolyabb problema eseteben gaz van veluk, nekem inkabb az volt a furcsa, h az uzletben kizarolag analog cuccok voltak.
Regebben ajanlottak a Kameraszervizt is, de hozzajuk sose jutottam el. -
donjoevanni
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Én is hasonló cipőben járok (döglött Canon gép), és ez ügyben kérném segítségeteket és véleményeteket.
Decemberben vásároltunk a tesómmal egy EOS 300D-t, mely az olaszoktól lett behozva, így magyar garancialevelet vele nem kaptunk, csak Európait, amin viszont nincsen rajta a kereskedő bélyegzője.
Addig működött hibátlanul, mígnem a kártyarekesz melletti egyik csavar kihullott, és mire sikerült észlelni és kivenni, addigra valamit rövidre zárhatott, mert a gép teljesen feltöltött aksi mellett sem hajlandó bekapcsolódni (csereaksival is erre az eredményre jutottunk).
Mit javasoltok, érdemes a Camera Kft.-vel legalább bevizsgáltatni? (Láttam a negatív véleményt feljebb, ráadásul nem tudom milyen összegért vizsgálnák be.) Ha szerintetek ne hozzájuk adjuk be (mint Canon márkaszerviz), akkor hova vigyük?Mibe lehet egy alaplap/procikártya vagy cseréje (ha kalibrálni is kell valamit)?
A válaszokat előre is köszi! -
lesaux
veterán
A Camera Kft.-re gondolsz? Mindjárt belinkelek egy tapasztalatot.
Itt is van: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Csipke
csendes tag
Canon S30 as gépem van, kölcsönadtam, és sajnos beleeröltettek
valamilyen elemet ami miatt elromlott,
a lényeg hogy megéri-e beadni a márkaszervizbe, valakinek esetleg van
valamilyen tapasztalata? szivesen fogadok bármilyen kapcsolatos hozzászolást.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest