- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Nekem meg az a hiba az MG5650-essel, hogy nem veszi fel a lapot. A görgők forognak és most már tiszták is. De nem veszi fel mert van ott egy kis pöcök, ami nem megy hátra és pont a lap útjában van.
Itt látszik: [link] A görgő alatt, kicsit balra tőle az a rugós rész itt a videón hátrajön a nyomtatás, lap továbbítás kezdetekor. De nekem az nem mozdul Fixen áll, nem tudom kézzel sem visszanyomni. Mi lehet a baj? Szedjem szét? Eltört vajon valami, vagy meg tudom oldani, ha szétszedem? -
Arany1
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni Canon MG5751-es nyomtató B203 és B204-es hibákat váltogatva dobálja fel,
a hibára rá keresve azt írja hogy hozzuk ki a készüléket és vigyük a legközelebbi szervizbe.Esetleg valakinek lenne rá ötlete hogy mi lehetne neki csinálni?
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
Van egy Canon IP7250 nyomtatóm, főleg lemez sablonokat nyomtatok.
Photo Shop programhoz kaptam az egyik kollégától egy sablont amibe beillesztve nagyon szépen körbe tudom vágni a kijelölt képet amit a lemezre szeretnék nyomtatni.
Sajnos újratelepítés következtében ez a sablonom eltűnt, a programhoz pedig nem értek, csak erre a funkcióra használtam.
Tudnátok benne segíteni, vagy esetleg tudna valaki nekem csinálni egy ilyen lemez sablont ami alapján könnyedén kitudom nyomtatni a borítókat ?!
Nagyon hálás lennék érte... -
syler123
veterán
Hulladékok ezek a Canon nyomtatók. A mostani (mg 7150) volt az utolsó ebből a márkából. Már most elkezdett csíkozni, mert az úgy jó. Haver gépe az enyém előtt ment tönkre, úgy hogy 1 évvel fiatalabb volt a gépe, ott hibaüzenet fejhibával. Előző gépem is b200 -al halt meg.
Én egy fekete fehér lézerre váltok hátha bejön...
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #146 üzenetére
na meg nem mindegy már az sem milyen progit enged rá az ember ha ki akarja ütni az új gépeknél a selejt tintagyűjtőt
ha nem a megfelelő verziószámú van ráküldve, lehet az ic-t kiforrasztani és újraprogramozni...
új TS modelleknél 10.000 oldalnál törnek a papírbehúzó körmök. meg ez az 551-es széria se sikerült túl jóra sajnos... a régebbi 526-os patronokat használó modellekhez képest, ahol nem egy ügyfelem 10 liter tintát elnyom, 100.000 lapbehúzást is kibír 1 lapadagoló, és akkor ott a másik is
újaknál ezt el kell felejteni...sajnos az elmúlt pár évben az új gépeknek a minősége a tizedére esett vissza... bár aki keveset nyomtat az ebből nem sokat érzékel.
kerdez80 : ip7250-est vegyél, 2-3 év után valszeg kuka mindkettő, és akkor már az ip7250-esben komolyabb fej van mint a G szeriásba, ott lényegében csak egy olcsó 10e ft-os gépre raktak cisst, csak még azt is kicsit visszafejlesztették
-
Andrisboxolo
újonc
Sziasztok!
Van egy canon pixma IP 7250 es fotónyomtatóm. B200as hibakódot ír ki még nincs 1 éves. A youtub-on néztem a fejtisztítást, megcsináltam, majd egy orosz youtubos videóban annak mintájára beszikszalagoztam, a megfelelő chipp helyeket. A videóban egy canon Ip 7240est szikszalagozott ilyen módon. Majd újraindítottam, és első nyomtatás egy fekete fehér működött, szép nyomat, majd ismét villogás és B200 hibakód kiírás. Mi a teendő? A fej nincs beszáradva ugyanis folyamatosan használatban.
Kérlek benneteket, aki tudja a megoldást az andrisboxolo@gmail.com ra válaszoljatok.
Köszönettel: András -
szaki1
tag
Sziasztok!
Tudtok-e segíteni abban, hogy az MG5350 nyomtató nem isneri fel a BK patront és U 150 hibát ír ki.
Mit lehet ilyenkor csinálni? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
lionshamlet #154 üzenetére
Körül kell nézni
Gödöllőn az Árkus papírboltban pl jó áron van. Úgy sem olcsó, de általában olcsóbb, mint más boltban -
lionshamlet
senior tag
válasz
A gyári patronoknak van vmi nem tularazott lelohelye?
-
kerdez80
csendes újonc
A dilemma továbbra is dilemma
-Canon G3400 külső tartályos (eredeti patron)
-Canon Pixma IP7250 (utángyártott patronok)A G 70 ml-es 2000 Ft, míg az IP7250 11 ml kb 800 Ft
A jelenlegi Epson L550-be évi 1 adag tinta megy el (3 pl 70 ml)
-
lionshamlet
senior tag
válasz
-=RelakS=- #151 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
lionshamlet #150 üzenetére
Nem szoktam törődni vele.
A fura a nyomtatás, csinálok egyet, hogy megnézzem, működnek-e, de ennyi.
Ha meg nem mennek, ott a tisztítás/mélytisztítás, utána is csinálok egyet, hogy lássam, volt-e értelme pazarolni a tintát -
lionshamlet
senior tag
válasz
-=RelakS=- #149 üzenetére
Főleg ábrákat nyomtatok, havi néhány lap.
Ez érdekelne még:
"A fuvokatesztet kb mennyi nyomtatas, vagy üresen állás után ajánlott elvegezni?" -
-=RelakS=-
veterán
válasz
lionshamlet #148 üzenetére
Naigen, fényképnél feltételezni fogja a fotót
Nem tudom, hogy a gyári patronokban van-e annyi, mint a normál méretűekben, de egy-egy sötétebb fotó azért eheti a tintát.
Az, hogy kihúz-e egy évet, sok mindentől függ:
Csak ábrákat nyomtatsz-e
Fotót nyomtatsz-e
Ezekből is mennyit?
Lehet, hogy ha alig használod, kihúzza, de ha a nyaralásról hazajőve 40-50 képet kinyomtatsz, az az xl patronnak is a nyakára léphet.
Itt pl megnézhetet a TS8050 hivatalos oldal kapacitásait.
Namármost lehet, hogy ha azokat a szabványokat megnéznék, vakarnánk erősen a fejünket, mert pár vonal jönne ki csak a magadott tintamennyiségből (A4 esetén pl 5% lefedettség...) -
lionshamlet
senior tag
válasz
-=RelakS=- #144 üzenetére
Egyébiránt igazad lehet, mert .png kiterjesztesu fajlokat nyomtattam, es azokhoz ezek szerint fotó feketet használ.
Bár nekem boven elegseges lett volna a sima fekete is.Ezek a nyomatok mind Android alól mentek, talán pc-n van ra mód hogy normal minosegre allitva a sima feketet használja.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Koszi!
A fuvokatesztet kb mennyi nyomtatas, vagy üresen állás után ajánlott elvegezni?Ha ezzel a havi par nyomtatassal kihuz 1 evet a patronpack, akkor eredeti patronnal fog menni a pótlás.
Gyanítom ezzel sok szivastol kimelem meg magam, és a gépet is. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
lionshamlet #145 üzenetére
Gyári tintával nekem egyik nyomtató sem száradt be több havi állás után.
Utángyártottal is csak az egyik nyomtatóval van bajom, de ott már a fej minősége is minimum kétséges.
Ha mindenképpen át akarod öblíteni a fúvókákat, kinyomtatsz egy fúvókatesztet, és kész. Az még azt is megmutatja, ha baj van.Tintagyűjtő tartályt ne keress. Házilag nem feltétlen üríthető, már ha nem akarod szétszedni a nyomtatót
A fej élettartam a lehet, hogy kódolt, így semmit nem tudsz kezdeni vele. Majd jövőre meglátom az MG7150-nél. Az IP4200 cifra hosszú időt bírt, abban ezek szerint nem volt tervezett avulás.
Android alól meg nem is nagyon próbáltam nyomtatni, szóval azt passz
-
lionshamlet
senior tag
válasz
-=RelakS=- #144 üzenetére
Nemrég lett beuzemelve, es néhány borítékon, tesztlapon illetve egy darab színes nyomaton kívül nem lett mas nyomtatva.
Sima A4 lap, tehat nem értem miért azt használja.Egyébként eddig tetszik a készülék.
A telepitese rendben lezajlott, wireless.
Androidrol a telepitett Canon alkalmazasbol, illetve a gyári android (lg g3 android:6.0) kepnezegetoje alól is nyomtat, klassz dolog.Havonta néhány oldalt fogok csak nyomtatni, remelem bírja a Starter pack patron es nem fullad ki nehany tíz oldal után.
Ha jol sejtem legkésőbb 2 hetente vmi aprosagot nyomtassak ki, ha nem akarok beszaradt patronokkal vacakolni?Vmi amire figyelni kell az 5700-es szeriaval kapcsolatban, Pl.: a tintagyujto tartalyt merre is talalom?
Illetve van-e néhány megfontolando tanacs, amivel kitolhatom az eletciklusat?
Olvastam itt hogy a fej 2-3 evet bír, en azért tovabb szeretnem használni.
Főleg hogy nincs is hajtva.Illetve androidos felület alol nem lehet borítékot nyomatni, csak pc alól?
Szívesen fogadok minden eszrevetelt, tanacsot ami a szeriaval kapcsolatos, köszi. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
lionshamlet #143 üzenetére
én úgy tapasztaltam, hogy a pigment feketét használja fekete-fehér nyomtatáskor, illetve ha a dokumentumban sima fekete szöveg van.
Kép, illetve magas minőségű nyomtatás esetén a fotó feketét használja.
Legalábbis az IP4200 meg az MG7150 szerintem így működik. -
lionshamlet
senior tag
Udv, MG5750 nyomtatoval kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogyan lehet beállítani hogy nyomtataskor a sima fekete tintat használja, ne a fotó feketet?
Tintaszint jelzese szerint a fotofeketet használja.
-
kerdez80
csendes újonc
Sziasztok!
Két nyomtató közt dilemmázok. A fontos, hogy hálózaton keresztül elérjem
-Canon G3400 külső tartályos (eredeti patron)
-Canon Pixma IP7250 (utángyártott patronok)Melyiket vegyem, ha főleg fotót szeretnék nyomtatni?
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Egy Canon MX320-as nyomtató mindkét eredeti patronra azt írja, hogy nem tudja ellenőrizni a tintaszintet. Próbáltam resetelni a nyomtatót, de nem úgy működött, mint a leírásokban volt, így szerintem nem működött a reset. Van valakinek ötlete a javítást illetően, vagy vigyem szakszervizbe (amit nem nagyon szeretnék, ha megoldható házilag is), mint ahogy ki is írja a drága az LCD-jére.
THX -
Newgap
csendes újonc
válasz
Eupalaestrus #139 üzenetére
Hát ez bizony a nyomtatófej tönkremetelét jelenti. Ha garis azonnal szervíz, ha nem fejcsere vagy kuka.
Megpróbálhatsz egy fej kivételt, tisztítást minden mindegy alapon.
YouTubon van fenn több videó is, nálam ez sem segített. -
Eupalaestrus
csendes tag
Helló!Tud valaki segíteni? 1403 hiba nyomtatófej nem megfelelő.
Mittudok csinálni?
Canon Pixma MG5650 nyomtatónál...Köszönöm. -
Csabi1984
addikt
válasz
-=RelakS=- #137 üzenetére
Ahogy látom tényleg nem szabvány méretek. Amúgy bejött a 22mm
Köszi
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Csabi1984 #136 üzenetére
Ennek nagyon örülök, de nem biztos, hogy segít
Nekem csak újraírható Verbatimom van, azon 24mm-nek mértem a belső kört, 118mm-nek a külsőt.
Csak hogy érezd a törődést, találtam itthon egyszer írható Verbatim BD-et.
Ezen a belső kör 22mm, a külső 117mm.Persze, mindkettő kétrétegű
-
Csabi1984
addikt
válasz
-=RelakS=- #135 üzenetére
Ez Verbatim Printalbe Bluray disk 50GB-os
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok mivel külső méretileg a DVD és a Bluray megegyezik azt szeretném kérdezni mekkora a pontos méretet a belső körnek az átmérője?
Jelenleg a CD label print alkalmazást használom de kérdés, hogy a középső luk passzol-e ?
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #132 üzenetére
Bocs, a késői válaszért, valahogy elkerülte a figyelmem, hogy hozzászólás született.
Nos, nem is kínlódtam vele, úgyhogy a válaszom, nem.
Nekem csak lemezfelület nyomtatásra van fenntartva az a nyomtató, oda meg szódával elmegy.
Tudom, hogy nem a legszebb a nyomat így, de belefér.
Mivel nem eredeti festéket használok, így a support sem jöhet szóba.
Szóval, ez már így marad.
De ha tudsz valami megoldást, ne tartsd magadban -
válasz
#48613632 #117 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát?
Nekem is pont ez a gondom egy IP7250-es nyomtatóval, nagy felbontást választva "mellészór" a fotófekete patron
Ilyen lesz a nyomtatási kép:
Szóval fényképet nem lehet vele nyomtatni, mert a finom fekete árnyalatot nem oda szórja, ahová kell, hanem kb. 0,8 - 1 mm-re balra, így a fényképek nem túl esztétikusak
Normál nyomtatásban nincs ilyen gond, ott jól nyomtat.
-
djDanee
csendes tag
Sziasztok!
Régóta tervezem, hogy veszek egy CD nyomtatót. Úgy látom nagyon nem válogathatok, egy IP7250 lenne a kiszemelt. Viszont sok negatív véleményt olvasok a nyomtatóról, többek közt hogy elromlik.. de ezeket nagyjából betudom annak, hogy legtöbbször talán a user a hülye.
A véleményeteket szeretném kérni!
Gyakorlatilag csak CD nyomtatásra használnám, mert jóval nagyobb nyomtatók állnak rendelkezésemre a munkahelyemen (csak azok nem tudnak CD-t).
Kb. 2-3 havonta nyomtatnék vele kb.30db lemezt (teli nyomattal, promóciós mixlemezek).
Jó lesz ez nekem erre a célra? Vagy mindenképpen hetente nyomtatnom kell egy tesztoldalt?
Köszönöm előre is! -
Csabi1984
addikt
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Sajnos a Cd Label Print BD lemez méretéhez szükséges adatokat nem tudom! Tudnátok segíteni?
-
KyloRen
újonc
saját lemezek nyomtatása IP7250-ES nyomtatóval
-
KyloRen
újonc
válasz
-=RelakS=- #71 üzenetére
szia
tudsz már dvdre nyomtatni? -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van egy Canon mg5350-es nyomtatóm. Tegnap nyomtattam pár képeslapot, de kifogyott a tinta. Ma újratöltöttem (már vagy 10x újra lett töltve) és megjelent az "6A81" hiba, ami kb. egy éve fordult elő először. Ekkor amit youtube-on találtam videót, az alapján a jobb oldalt a nyomtatófej alatt lenyomtam azt a kis valamit és ment tovább minden. Ma viszont nem nyomtat. Úgy csinál mintha nyomtatna, de semmi tinta nincs a papíron. Se fekete, se színes. Hiba nincs, mintha minden rendben lenne. Mi lehet a gond?
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #120 üzenetére
Okés, nem gond. Köszi a segítséget
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #118 üzenetére
Corel X8-ban csináltam egy sablont, így vannak megcsinálva a BD és a DVD borítók.
A DVD sorozatokra van, az csak szöveg. A BD természetesen rendes full color kép. Mindjárt csinálok egy nyomatot.Ezek a lemezek TDK CD-k, csak a próbanyomatoknak tartom fenn, meg néha erre írok a kocsiba MID: 97m17s06f (Moser Baer India)
A DVD is TDK CMC-MAG akármi, a BD pedig 4x Verba Datalife, de ugyanezeket produkálja.
A betűk kitöltése azért van, mert Corel alatt szétbontottam a ttf fontokat sima vonalakká (curves) és hogy külön szinezhessem a sorokat, break aparttal szétkaptam a kombinált itemeket. Így azok a betűk, amik nem írhatóak körbe egy vonallal, pl az "O" (belső kör/külső kör) külön objektumként vannak jelen.
Ha a belső vonalak kitöltését fehérre tenném, akkor ugyanúgy látszanának, mint a betűk.Én is a nyomtatható oldal felőli részt szkenneltem be, ez nem az írható oldal ... ha egyre gondolunk
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
#48613632 #117 üzenetére
A betűk bele direkt van kitöltve, vagy ez is egy hiba?
Úgy értem, hogy egy lemeznek két oldala van: Az egyiket a gép olvassa, a másikat te, ez utóbbi a nyomtatható is. Az én lemezeimen a feliratok a nyomtatható oldal irányából olvashatóak, a képeiden meg pont az adathordozó oldalról. (Lásd: TDK logó, Printable blablabla szöveg) De mint említettem, ez maximum fura, a nyomtatást nem befolyásolja.
Szóval ez olyan, mintha a színes fejek jók lennének, de a pigment fekete félre lenne kalibrálva, és amikor visszafelé jön a fej, máshova nyomtatna. Az igazán érdekes az, ha ugyanilyen csakfekete dolgot papírra minden minőségben jól nyomtat.
-
törölt tag
Itt egy másik, a színes patronokat is használva, egy magenta és egy cian, valamint egy red is, hogy legyen kevert szín.
Ja és a fekete.Ha rákattintasz, látszik, hogy a szinek jók, csak a feketével van gond.
Ezt a másik oldal felvetésedet nem pontosan értem ... Úgy érted, hogy a lemez írott felülete felől is olvasható? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
#48613632 #115 üzenetére
Hát ez olyan kancsal, hogy ilyet még életemben nem láttam
Mondjuk a lemez is érdekes, bár a szellemképet nem befolyásolja:
1: úgy összeugrik a tinta, mintha nem is lenne nyomtatható (bár lehet, hogy a pigment fekete így viselkedik)
2: a feliratok a másik oldalról olvashatóak(az összes nyomtatható lemezem a nyomtatási oldal felől olvasható CD-től a BD-ig)
Szóval én csak csodálkozok, majd valami hozzáértő megmondja, lehet-e vele valamit csinálni.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #114 üzenetére
Igen, ezért nem értem.
Amit fentebb látsz, az egy tűéles scan, a nyomtatás ilyen kancsal, a lemez felületén. -
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #112 üzenetére
Na mindjárt lövök egy képet akkor.
Elsőre azt gondolom, hogy a lemez felülete, a vastagsága miatt, feljebb lehet, mint a papíré ... hmm? És ezért, a tintaágyú fókusza is bent van valahol a lemez belsejében ...Van egy macskánk, imádja a szkennert, így használat előtt mindig takarítani kell. Na ez most nem történt meg
De új kora óta ezt csinálja, és akkor még nem volt macskánk. Mármint, a szellemképet.
-
-
törölt tag
Na, ahogy elnézem, ide is csak kérdezni járnak a kollégák
-
törölt tag
Sziasztok
(ha valaki olvasta a korábbi bejegyzést, töröltem, mert megoldódott, két napi kinlódás után, mikor innen segítséget kértem, hirtelen jó lett)
De van még egy kérdésem.
Tudja e valaki, hogy lemeznyomtatáskor, a feketék miért szellemképesek? Mintha, a két fekete patron nyomata, nem tökéletesen takarná egymást.
Egyébként, papírra történő nyomtatáskor, ez a probléma nem jelentkezik.(Csinálok fotót ha kell, de szerintem mindenki el tudja képzelni)
szerk:
PS: Hamarosan leváltanám a kicsikét. Keresnék egy hasonlóan jó készüléket, amiben szintén lehet utángyártott patronokkal, relatíve jó minőségű lemeznyomatokat készíteni. (CD/DVD/BD)
Jó lenne, ha ki-be húzható tálcás módszer helyett (J tray), valami elegánsabb megoldása lenne, mondjuk pl mint az optikai olvasók automatikus ajtaja. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Kinéztem egy Canon Ip7250-es készüleket..Igazábol csak.boritók és lemez nyomtatás lenne a célom vele.
-
afterburner_
őstag
ha bármi gondotok van az 551-es patront használó gépekkel nyugodtan írjatok privit és segítek
bár ezeknél a gépeknél 2-3 év átlagban a működési időtartam, több 100 gépet adtam el és sajnos ez a statisztika. Jelenleg a beépített fejes gépek nincsenek továbbra tervezve mint 3 év.
-
levis4
tag
Sziasztok!
Ip7250-esnél a hulladéktinta tartály megtelt hibát jelez.
Hogyan lehet resetelni ezt?
(Tartály tiszta, kimostam.) -
libus
őstag
Sziasztok!
Canon IP7250 nyomtatómat ma egyáltalán be sem tudtam kapcsolni. Múlt héten még nyomtattam vele. Ma meg be se lehet kapcsolni!
Szerintetek mi lehet vele? -
Newgap
csendes újonc
Igen, után gyártott patronnal használtam, próbáltam vadi új után gyártott patronnal is,de nem lett jó.
Kínomban próbáltam patronok nélkül mit csinál és ugyan azt a "1403"-as hibaüzenetet adja.Szerintem a nyomtatófej nyírta ki magát, ezt olvastam több fórumon is, ez gyakori a Canon pixma nyomtatóknál. A következő nyomtatóm biztos nem Canon lesz.
-
Darmol
senior tag
Utángyártott chipelt patront használtál?
Én MP550-et használok huzamosabb ideje, nem sokkal újabb de ritkább használattal van egy iP4850-et lemez nyomtatásra.
Nálam volt valami hasonló fejhiba az MP550-en, de nem emlékszem a hibaüzenet kódjára. Vettem eredeti patronkészletet, minden patront kicseréltem eredetire, és utána hajlandó volt működni. Persze azóta ismét utántöltöttet használok. Eredeti patront ne akarj utántölteni! Soha! Nálam az egyik eredeti yellow begélesedett mikor rátöltöttem, mázli hogy észrevettem.Nekem is lenne kérdésem: most vettem MX925-t (nyilván nincs különösebb problémám a márkával
) és van benne tartozéknak bézs színű csatlakozók. Oldalról UTP, telefon, meg stb. mittudomén. Másik oldalról masszív acéltüskék mint amiket konnektorba kell dugni. Ezek miféle adapterek? Fényképet majd rakok fel ha tudok.
-
Newgap
csendes újonc
Sziasztok,
MG6450 -es nyomtatóm ezt a hibaüzenetet adja:
Támogatási kód 1403
"A nyomtatófej típusa nem megfelelő. Helyezze be a megfelelő nyomtatófejet."Mit lehet tenni? Eddíg jól működött. Áramtalanításon, patronok ki-be tételén túl vagyok.
Köszönettel,
Newgap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest