Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ahhoz olyan képek is kellenek, aminél ez számít. Főleg akkor kell, ha nagy képméretből akarsz relatíve kis képet nyomtatni aminek közelről is tűélesnek kell lennie mert a kis képet közelről fogják nézni.
Egyébként korrigálnám a helytelenül megfogalmazott kérdést, bár értettem, hogy mire gondoltál:
dpi: dots per inch, magyarul képpont/hüvelyk
az inch egyetlen mérőszámból áll, pl 1 inch, 12 inch. Olyan is van, hogy 12*25 inch de az négyzetinch
A képpontnak meg (dot) dimenziója sincs, csak darabszáma. Magyarul nincs olyan, hogy 9600*2400 dpi. Ez a teljes felbontás, nem a dpi. 300dpi már jónak számít, de mint említettem, ahhoz olyan minőségű kép is kell. Átlag turistafotókhoz meg a család lekattintásához tök fölösleges, oda szerintem jó a 75 is.
Viszont az általad megadott paraméterekből nem tudom megmondani a nyomtató dpi-jét.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A képpontnak meg (dot) dimenziója sincs, csak darabszáma. Magyarul nincs olyan, hogy 9600*2400 dpi. Ez a teljes felbontás, nem a dpi. 300dpi már jónak számít, de mint említettem, ahhoz olyan minőségű kép is kell. Átlag turistafotókhoz meg a család lekattintásához tök fölösleges, oda szerintem jó a 75 is.