Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
matthiask #1139 üzenetére
Valaki írta itt, hogy bicajról pottyant le és túlélte. Ismerősöm pedig úgy kezeli pff, mint valami vaskacatot... Bedobja a táskába minden kulcs szir-szar közé, hadd szóljon. Persze ugye úgy jó, ha az egyesületé a cucc
A műanyagos váz ellenére, jól össze vannak rakva ezek, nem kell félteni annyira mint gondolná az ember. Kijelzőn is van karcálló réteg, nekem még nem sikerült nyomot hagyni rajta.
-
maxika2004
őstag
válasz
matthiask #1055 üzenetére
Szia !
Most vagyok túl én is a mem kártyás mizérián:
(nekem géphez adtak sandisk class 4 et, és már a fotóknál is belassult....:-(innen jött a tanács hogy ez okés, és nem is drága:
A-Data Secure Digital (SDHC) Turbo Class 10 16GB
http://www.argep.hu/product_1193232.htmlDe mivel kingmaxokra is jókat irtak, és nekem is azok voltak régebben, ilyet vettem,
és csak azt bánom hogy nem kettőt :Kingmax SDHC 16 GB CLASS 6 Memóriakártya 6138 ft
http://www.mediadepo.eu/Secure-Digital/Kingmax-Secure-Digital-SDHC-16-GB-Memoriakartya-/Reszletes-termeklap.html
(2 nap alatt megjött)Ezzel videóztam kb 2-3 órát és nem volt megállás.... a fotóknál sem !
-
vlevi
nagyúr
válasz
matthiask #1050 üzenetére
Arra nagyon-nagyon figyelj oda, hogy a 18-55 obi milyen? Mert, ha az nem a képstabis változat, akkor egy nagy lendítéssel a kuka irányába vele!
Íme a különbség : [link]
Szóval, ha tényleg a 18-55IS van a kitben, akkor jó.
Ez 55-250 is megéri az árát, egész jól használható.
A 18-55IS-el sem jársz rosszul, ha megveszed, mert ha később mégis le akarod cserélni, használtan egész jó áron el lehet adni.
Sajnos hasonló árkategóriájú, kitobit leváltó objektív nem létezik. Vagyishát van, de nem jobbak. Itt van pl. a Sigma 17-70. Jó, mert 2.8-as fényerőtől indul, de pontatlanabb a fókusza, mint a Canon 18-55-nek. De én azért használom, mert a régi képeimet átnézve, nagyon sok képet csináltam 55mm felett. Ahova pedig nem volt elég a 70mm, oda minden teleobjektív kevésA mindenrejó 18-125, vagy 18-200 obiktól meg visítva menekülj, mert képtelenség olyan objektívet gyártani, ami nagylátószögön is jó, és telén is. Az ilyen obik általában 18mm-en hordótorzítástól szenvednek, tele állásban pedig lágy a képük.
-
Cancer
senior tag
válasz
Én anno szintén külön vettem hozzá az 55-250-et. De én is egy nagyon jó "kezdőszett"-nek tartom ezt az összeállítást, s mivel nekem is szükségem volt a telére de nem voltzsém komolyabbra, a 450D-ről pedig már ismertem, úgy gondoltam, hogy kiválló választás lesz.
Na, de nem ragozom tovább.
Ha most vennék kieszközölném, hogy az USA-ból szerezzem, mert ott a 60D kerül annyiba, mint itthon a 600D. -
Frigetrus
aktív tag
válasz
Szerintem ha van keret a két objektívre, akkor nyugodtan vedd meg úgy, mindenképpen hasznos a két obi.
Természetesen úgy vedd meg ahogyan jobban megéri. Ha külön éri meg jobban, akkor úgy. Ennyi.
18-55-nek nem valószínű, hogy találsz alternatívát, mármint ami az árat és az átfogást illeti.
Az 55-250 sem rossz cucc az áráért, dicsérni szokták. Ha komolyabb obit akarnál, akkor mélyebben a zsebbe kellene nyúlni.
Mindkettő belépő kategória, ennél már szinte csak feljebb van árban. Kezdésképpen tökéletesen megteszi mind kettő.
Csak akkor érdemes egy obival venned (18-55), ha ráér a tele, és esetleg egy komolyabb darabot (pl: 70-200 f4 L-et, kb 150ezer Ft) vennél a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Update 04.28. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest