- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1462 üzenetére
Néha nem árt megállni fülelni, leguggolni. Tegnap én is lőttem úgy el játékost, hogy tudtam merről fog jönni szimplán abból, hogy hallottam a trappolását. Mindezt úgy, hogy csak az Xperia XZ mellé kapott agybadugós fülest használom játékhoz a PS kontrollerjébe dugva. Persze ettől függetlenül rohadtul béna vagyok kontrollerrel.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1470 üzenetére
Full Metal Jacket attachment fegyverhez. Jobban átüt a golyó a vékonyabb falakon.
-
SharpSA
veterán
válasz
ForRedGlory #1462 üzenetére
Én csak HC-t játszok, a normál tunkolós módot nem szeretem, túl sokat kell lőni. Nálam a fegyverre legtöbbször az FMJ is rá van rakva és látom, ahogy az ellenfél merre ment egy sarkon, hallom a trappolásának irányát vagy egy pillanatra látom merre ment tovább, miután lelőttek. FMJ-vel legtöbbször falon és egyéb dolgokon keresztül is le lehet lőni az ellent.
-
blue01song
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1317 üzenetére
bocs a hülye kérdésért,de akkor a vásárlásnál miért kell megadnom a címemet? ebből következtette arra,hogy dobozos verziót szállítanának nekem,amire persze semmi szükségem. csak a kód kéne.
-
Highground
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1273 üzenetére
Igen ez nekem is volt már 1x
De hál'istennek csak 1x Tényleg álltunk ott vagy 1 percig
Petya: Akkor mea culpa! Azt hittem a fejlesztőre gondolsz! -
Norbika88
senior tag
válasz
ForRedGlory #1211 üzenetére
Ilyen gondom nincs. Pedig ahogy én látom gyengébb vassal tolom. Menüben fix 75 fps lagg mentes.
-
válasz
ForRedGlory #1102 üzenetére
Nem, teljesen ok; minden. A multi beállításaival szerencsétlenkedtem. Amúgy nekem az FPS-t sem sikerült kiiratni eddig. Na, majd holnap, vagyis ma...
-
BudaiZoli
tag
válasz
ForRedGlory #1102 üzenetére
Nem, nekem automatikusan high-ra belőtte, elég szépen fut is, minden szép, minden jó.
Videokártya driver friss?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest