Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Ja.Főleg mikor megtudtad,a 4/5-ének letöltött a cucca,és minden 5-10edik csítelt
Ha nem,akkor meg pont a kedves honfitársak azok,akik a legválasztékosabban tudnak anyázni a maguk 14 évével,meg zenét bejátszani és egyéb ökörségek...szóval nem volt az olyan jó...legalábbis énnekem nem jött át a "magyar fíling" a warokat és a komoly teamek szeróit leszámítva.A külföldiek,pl.angolok,lengyelek jó szerókat üzemeltettek publicra is,én ilyenekre jártam inkább.Hja,a régi szép idők,mikor pl.cod4-ben jópár népszerű külföldi szeróról úgy alapból tiltva voltak a magyarok,már a nevében kiírva,stb...hát nem mindig öregbítettük a hírnevünket,annyi szent.
De nem is lett abból a 14es generációból semmi később...sok szájkaratés.
A cod4 második felében már magyar warra ki se álltunk...de felcsillant a szemünk pl.egy lengyelre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest