- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Nagy_Matessz #5571 üzenetére
Ezzel kapcsolatban itt érdeklődj. Segíteni fognak neked. Olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz.
-
-
polonic
félisten
válasz
GEPESZ66 #5488 üzenetére
Azt írja a steamnek futnia kell, hogy játszani tudj.
Ebből én azt gondolom, hogy lopott, warez verzió. Sajnálom, de nem jó helyen jársz, mi nem foglalkozunk warezzal (a ph alapelvei is tiltják, amit elvileg elolvastál azelőtt, mielőtt regisztráltál). Eredeti játékkal játszunk. -
polonic
félisten
A mai napon 3 kapcsolatszakadás történt. Nálatok mi a helyzet.
Nem tudok már mit mondani erre a valamire. . . -
polonic
félisten
Ez a köcsög cod. Miért van az, hogy nem számolja a perkeknél a challengek teljesítéséhez szükséges dolgokat?
Ninja prohoz kell még a backstabber 4/5 megvan, és a legutolsó meccsen csináltam egy hátbaszúrást, de nem adta meg, aztán ennél van még a hangtompítós ölés, 104-en állt és a meccs után is azon áll, persze végig hangtompítóval szerelt fegyverrel mentem.
Aztán a warlord pro-hoz szükséges egy fegyvernél két kiegészítővel való őlést sem számolta.
Nektek volt már ilyen? -
polonic
félisten
válasz
FikuszKukisz #5299 üzenetére
Szerződések. Ha teljesíted a feltételeit, akkor annyi pénzt és xp-t kapsz érte. Az elsőknél csak pénzt, hátrébb már xp-t is kapsz.
-
polonic
félisten
Az ak74cu-t én is szeretem. A famast nem próbáltam, én aug-gal voltam, hangtompítóval rászerelve.
Perkeknek ghost pro, warlord pro és ninja volt, de ebből sem nehéz a pro. Csak nem nagyon játszok olyan módban, amivel meg lehet csinálni, majd most.
Az volt a furcsa, hogy hq-nál beálltam egy helyre védeni és egyből ledaráltak. Elfelejtettem, hogy nincs ghost pro perk és lát az ellen.Majd megnézem ezt a láma módszert.
Mondjuk a nuketown-t gyűlölöm.
-
polonic
félisten
Most kezdtem el prestige módot. Hát mit mondjak, rohadt nehéz az elején. Nagyon nem jönnek be azok a fegyverek, mint a legelején. Kín szenvedés lesz elvinni addig, amíg úgy tudom kialakítani magamnak a class-okat, hogy jó legyen.
-
polonic
félisten
Másnál is azt írja a játék indítása után, hogy nem elérhető a szerver?
Pont megcsináltam az 50-es szintet, meg egyéb challengek is sikerültek, erre kapcsolat megszakadt és kivág. Kilépek a játékból, elindítom, erre ez fogad. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Köszi mindkettőtöknek.
Este majd ránézek, bár nem nagyon játszom S&D-t. -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #5131 üzenetére
Mi ennek a szervernek a neve?
-
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #5077 üzenetére
Nem tudom, most csak copy-paste üzemmód van nálam.
-
polonic
félisten
Itt van minden info a hibák javításáról.
-
polonic
félisten
PC patch is targeting for release this week.
Ezt az egyik fejlesztő írta a twitter 23 órával ezelőtt. -
polonic
félisten
válasz
BlackfireXIX #4867 üzenetére
Mi az az olusz zombie pálya?
-
polonic
félisten
Az ilyenektől falramászok.
Ellopja a játékot és csodálkozik, hogy nem működik valami. . . -
polonic
félisten
Találkoztatok már ilyen hibával?
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
hoffman_ #4611 üzenetére
Én meg azt írom, hogy a tuningmentes e6600-ammal (2,4 ghz), 2 giga rammal és még a régi videókártyámmal (8800 gts 640 mb), igaz kisebb felbontásban (1280x1024), windows 7-en mindent maxra téve, kivéve AA, teljesen normálisan játszható a játék, normális sebességgel fut.
-
-
polonic
félisten
válasz
jozefgucci1 #4571 üzenetére
Mi a szerveretek neve?
-
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #4517 üzenetére
A kempereket gyűlölöm én is. Rohadékok. Hc hq-t játszottam. A csapatból nekem volt egy foglalásom, többet egyszerűen nem sikerült csinálnom mert a kemperek mindig leszedtek. Aztán annál az egy foglalásnál is a többi csapattársam még a hq közelében sem volt, csak kempeltek. Nem is védtek semmit. Hát komolyan, az ilyentől én felrobbanok, húzzon a rákba tdm-ezni. Nem értem az ilyeneket az adminok miért nem basszák ki.
-
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #4485 üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
BandiHUN #4438 üzenetére
A kihagyás előtt is hc hq-t játszottam mindig. Nem zavart a sok halál. Ez a játékmód tetszett a legjobban. Csak a mai napon ment irtózatosan gyengén, ezért panaszkodtam.
(#4433) zH.
Ezzel teljesen tisztában vagyok, de én erre a konfigra nem fogok már pénzt költeni. Ha nem halt volna meg az előző vga, akkor ezt sem vettem volna meg. A bulldozer után szeretnék új konfigot, most annyi, hogy a vga már megvan belőle, ezt vinni fogom tovább.
-
polonic
félisten
Végre lett új vga-m, tudok már játszani.
HC HQ-n próbálkoztam, de nem igazán ment. Úgy mondanám, hogy mindennél rosszabbul ment. Bénább voltam, mint amikor elkezdtem blak ops-szal játszani. Ennyit jelentene két hét kihagyás? -
polonic
félisten
válasz
calogero30 #4368 üzenetére
Semmit nem kell másolgatni. Akárhova leülsz multizni, minden ugyanolyan lesz.
-
polonic
félisten
Ja, hogy ti így értettétek a 25k-t, bónuszokkal együtt? Én csak arra az xp-re gondoltam, amit a TAB-nál is megjelenít.
-
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #4101 üzenetére
Egy szerverről már engem is bannoltak. Valószínű azért mert jól ment. Azon a napon hc-hq-t játszottam és mióta codozom, akkor ment a legjobban. 4 foglalásom volt és 3 védésem, 28-11-es aránnyal. Erre ban. Hát menjen a francba a hülye admin. Azóta sem tudok olyan jól játszani, általában 1-es és negatív arány szokott lenni, néha pozitív. Foglalás és védés is kevesebb jön össze.
-
polonic
félisten
válasz
BigStraw #4090 üzenetére
A szokásos helyen tájékozódhatsz, ami már be van linkelve párszor ide.
Na nehogy már a játék miatt menjen tönkre a vga. Nekem is g80-as nv-m volt, 8800 gts 640 mb-os, és most ment tönkre. Akkor fogjam én is a codra?
Mostanában, 3 éves korukra, elkezdenek elhalálozni ezek a kártyák. -
polonic
félisten
Na jólvan, nem gond.
Régebben engem is fel tudtak idegesíteni a játékok. Emlékszem az első nfs undergroundra, volt egy 7 körös verseny, ami nagyon nehéz volt és sosem sikerült, meg sokszor az utolsó körben rontottam el. Na ilyenkor én nekiestem a gépen a reset gombnak, és olyan gyorsan nyomogattam, mint egy őrült, be is ragadt párszor a reset gomb, ki kellett műteni egy hegyes szerszámmal. -
polonic
félisten
Vigyázzatok!
Ha steamen kaptok egy linket carol nevezetű felhasználótól vagy bárki mástól, azzal a céllal, hogy csatlakozz a csoporthoz, azon ne lépjetek be a közösségi oldalra, ugyanúgy néz ki mint a steam saját oldala, de a címe más. És ha a közösségbe be akartok lépni, akkor pl nem https-es az oldal, holott a rendes steam oldala pedig az.
Ez a weboldal jött nekem: http://steamcommunity-codblackops.pt.vc/
Direkt nem raktam be linkbe. -
polonic
félisten
Rohadna le az átkozott admin az egyik szerveren.
Találtam egy jó hc hq szervert (inkább már csak eddig volt jó), mindig jó meccsek szoktak rajta lenni, van taktikázás is.
A mai napon nagyon jól ment, 28-11 volt a kill/death arány, volt 3 foglalásom és 3 védésem, xp-ben pedig 4000 körül tartottam. Erre az az idióta admin bannolt a szerverről. Szakadna össze. Nem csináltam semmit, teamkillből is csak egyetlen egy volt és az is jóval a ban előtt. -
polonic
félisten
válasz
adamkaa777 #3238 üzenetére
Mp-ben nincs ilyen lehetőség, sp-ben van csak.
Akkor így mp-ből szedték ki. -
polonic
félisten
válasz
adamkaa777 #3236 üzenetére
A játékban be lehet állítani, hogy korlátozva legyenek az ilyen jelenetek vagy ne.
-
polonic
félisten
Ezt nézzétek meg.
Xbox 360-on tolja. Hogy lehet kontrollerrel így játszani. -
-
polonic
félisten
A játék hogy veszi fel a meccseket?
Legutoljára 2 hq hc-t játszottam és nem látom a my recent games-ben. Hc meccseket nem vesz fel? -
polonic
félisten
Jajj, hát melyik játéknak jó a története, amit már harmadjára játszol. . .
Azért átugorhatatlanok, mert alatta megy a pályabetöltés. Most melyik lenne a jobb, nézni egy csíkot, ami vánszorog?(#3135) Kanczy
Nem hosszúak, nem tudom ezt egyesek honnan veszik. Kb fél-1 percesek. Volt olyan aki azt írta, hogy hosszabak, mint a pályák. Na ezt nem tudom ki írta, biztos olyan, aki semmit sem fogott fel az egészből. Egy kicsit erős túlzás volt.
Egyébként meg majd játszd végig és megltátod. -
polonic
félisten
válasz
#41133696 #3130 üzenetére
Igen, úgy tűnik. Amikor a playcardomat állítgattam, azalatt megszakadt a kapcsolat és minden beállított perk, fegyver, stb helyett csak egy áthúzott karika látszott. Visszajött a kapcsolat, minden normálisan ott volt, ahogy előtte.
(#3131) Xaels
Nem tudom mi a baj az átvezető videókkal. Anélkül meg sem értenéd a történetet. Ami ebben a részben elég jó.
-
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest