Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riccsiz_h
aktív tag
Hosszú idő után csak 2-3 matchet játszottam a játékkal, de a második játékban egyből találtam egy honfitársat, aki a felmenőimet szidta elég szépen, mert kétszer egymás után fölé kerekedtem egy lőpárbajban/késpárbajban
(el is felejtettem hogy a nevem mögé ki van írva hogy "HUN")
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #30372 üzenetére
Anno hogy le lettem szólva itt a fórumon mikor kezdett kihalni a játék és az akkori verzióját (AlterIWnet) csak megemlítettem hogy vannak normál szerverek, modolás, kevesebb lag stb.
(tudom, beperelték őket, meg azóta vagy 4 utód létezett, de akkor mostanra egész elfogadottá vált ahogyan látom - köszönöm ránézek én is erre az újra
)
-
Riccsiz_h
aktív tag
pont ez az , nincs server támogatás, itt jött az alteri, (de a configja kb ugyanaz mint a COD4-nek ) , amúgy clans.hu - nál még szervert is tudtál rendelni. egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett, nem akarok semmi bizonyítani
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Pickle Rick #29812 üzenetére
rendben , úgyis el lesznek távolítva valószínűleg a hozzászólások, azért meg kell hagyni elég fura jogi és mindenféle kavarodás ami az MW2 körül van. ( a bürökrata csak megjegyzés volt, de amit írtál pont az lenne bizonyítva, no offense )
Rusher: valóban, de én nem az egyéni cfg-ről beszéltem idáig , hanem a szerveralapú dolgokról , lehet félreértettél
Az MW3 és BO alteres verziója valóban nem volt túl jó ötlet, ott már megvoltak azok a dolgot mint ahogy említetted szerverkereső, dedicated szerverek, amik hiánya miatt indult eredetileg az Alter
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
LamaCube #29807 üzenetére
természetesen értem mit szeretnél mondani ezzel, és tudom, csak nem értem még mindig hogy mért a széria ezen része maradt csak ki. (nem volna nagy dolog, csak annyi hogy "console enabled" )
amúgy az Alter 2009 óta fut és csak most lőtték, mert az Activisionnek nem tetszett a dolog
, eddig nem törődött vele senki és napi játékosok 10 ezrei játszottak vele
-
Riccsiz_h
aktív tag
Igen csak érdemes lenne belegondolni hogy mért illegális a dolog , mert néhány fejlesztő úgy gondolta ne legyen a console engedélyezve , ha most én COD4, Black Ops vagy MW3 topicba írtam volna semmi probléma nem lenne, de itt ahogy olvasom az általános vélekedés hogy ez egyféle "anti-krisztus"
, és csak az illegalitás kerül szóba.
De ha a széria bármely másik részénél teszek hasonló hozzászólást, akkor talán még linkelnek egy külön topic ami arról szól hogyan configolj moddolj, azért mert itt nincs console a játékosoktól elvettek minden lehetőség hogy a játék saját hibáit megkerüljék, kijavítsák és élvezetesebb legyen a játék.Rusher: nem említek többet semmit, mivel a szabályzatba ütközik így a bürökrata rendszernek nem mondhatok ellent.
tDr1v3r]: megszűnés előtt pár hónappal már futottak az ESL ligák és ahogyan a leírásban látszik itt Promoddal játszottak.
LamaCube: tényleg érdekes fordulat volt mikor az ESL így döntött , hogy a jogok kinél ? hhm ez jó kérdés
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
@rglaaf #29797 üzenetére
néhány válasz tehát
- szerintem nem warez, bár a commentjeim eltávolításából arra következtetek hogy ti annak vélitek (akkor az alteriwnet bármilyen említése is warez mivel már hivatalosan is illegális, és beszélgetés egy ilyen hozzászólásból indult ki), nagyon megosztja az MW2-vel játszók táborát hogy ez jó vagy sem, nem érdemes vitatkozni mert van jó érve mellette és ellene is.
- VAN der BOSS , DioRulez!, igen de ez csak abban az esetben történik meg, ha megnyomod azt a gombot amit a képernyő közepén jelez egy piros felirat, ha jól emlékszem az 5-ös (press 5 to unlock everything
). ha nem nyomsz semmit csak kilépsz vagy esetleg megvárod a kör végét nem történik semmi az emblémákkal és a statoddal, kizárólag a szinted lesz 70-es az adott prestigen belül. (igen ez sem a legjobb)
- nem mint az igét hirdetem és privátban (külön kiemeltem hogy privátban),ha mondjuk egy warra vagy másik csapat elleni küzdelemre kerül sor , igazán és kényelmes egy gombnyomással elindítani pl a promodot (mint COD4-ben), vagy a esetleg cheaterek kickelni egy játékból.
- a moddereknek és a configosoknak nagyom sok munkájuk van/volt abban hogy akár egy olyan warszervező akár egy szerverkezelő modot elkészítsenek (szervertámogatáshoz készültek, semmi warez), nem arra készültek hogy 12 éves "vérpistikék" csaljanak a lobbykba. Sajnos arról nem tehetek hogy a legtöbbször tényleg értelmetlen és fölösleges dolgokkal találkozik az ember ami ráadásul egy laggos valami.
De arra próbáltam rávilágítani hogy alapjáraton ezek nem rossz dolgok, nem cheaterknek, és nem játékélmény rombolók által készült dolog ez, sajnos az egy rossz oldala a dolognak hogy az AlterIWNetes szerverek leállása óta elsokasodtak azok a lobbyk amiket "hackeltek", és az előbb említett nem túl hasznos dolgok futnak bennük. (maga a módszer úgy tudom már több mint másfél éve létezik, de akkor úgy látom ezt nem sokan tartják legálisnak )
VAN der BOSS (2): nem a hozzászólásokért kaptam az 1 napos pihenőt, valamint érdemes utána olvasni egy dolognak vagy megkérdezni valakit, mielőtt elég keményen és durván kritizálod az íróját vagy magát a dolgot
No Offense !
elég hosszúra sikerült, ha elolvastad köszönöm, igyekeztem a megengedett keretek között maradni ha mégse kérem ne törölje az admin, szóljon és moderálom a hozzászólást ha lehetséges
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
stupid user #29680 üzenetére
R.I.P. AlterIWnet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest