Hirdetés
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Érdekes, mert havernál ez jelentkezett... a héten néztem filmet, kivittem a TV-re is a képet, majd elfelejtettem levenni és nálam is elkezdett vibrálni a kép.
Kicsit meg is ijedtem.
Kétlem, hogy egy ilyen anomáliát egy reinstall rendbehoz. Én inkább a hivatalos fórumon olvasgatnék, tuti van megoldás. -
keIdor
titán
Kezd javulni a helyzet, egyre gyorsabban talál normális szervert!
-
keIdor
titán
Strict-et ír a játék, igazából miért lenne jó, ha átállíttatnám? Nem értek ehhez, valaki legyen kedves és magyarázza el nekem.
-
keIdor
titán
válasz
fenergie84 #3748 üzenetére
Win7 64bit Ultimate
Nálam semmi gond.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
feka007 #3719 üzenetére
Remélem erre lesz valami válasza az IW-nek, mert vicces szerintem is!
De eladni hogy fogod? Nem tudod kiszedni a Steam-ből!
Tegnap mentem volna 2 haverral játszani és egyszerűen nincs hely, mert a sok hülye gyerek a warezzal tolja...A level hack az egyenesen szánalom, sokan mondják, hogy nincs idejük 70-ig eljutni. De akkor az ilyen nyomorék minek játszik? Én is még csak 31-es vagyok, más meg 66-os, és? Majd eljutok én is.
-
keIdor
titán
válasz
LackoMester #3281 üzenetére
Az ilyeneket ki kell tiltani Steam-ről, és akkor bukná az összes játékát... én pl. jó 100k-t buknék egy ban miatt. Ezt kéne csinálni, így minden noob 5x is meggondolná érdemes-e csalni.
-
keIdor
titán
Egyik havernak nem jött be a játék, úgyhogy van egy eladó, akinek kell privizzen!
-
keIdor
titán
válasz
phanzetomox #2506 üzenetére
Kiba jópofák, bírom mikor köhögnek össze-vissza
De a Boomer is odabax -
keIdor
titán
válasz
phanzetomox #2497 üzenetére
Nem találkoztam még csalóval.
-
keIdor
titán
Akinél a játék elindítás után fekete képernyővel és vibrálással válaszol, annak 99%, hogy ki van téve a kép TV-re is, vagy egy második megjelenítőre.
Shut Off, kábel hátul kihúz, game megy, user happyHavernál ilyen bug jelentkezett!
-
keIdor
titán
válasz
dangerzone #2444 üzenetére
Megéri kipróbálni... én viszont kezdek kiábrándulni belőle és az elég rossz már most 12.-én...
-
keIdor
titán
válasz
dangerzone #2441 üzenetére
A 4-nél a bombázás még belefért 6 kill-nél. Sőt a WH-s heli is 9 killnél, aminél egyszerre csak 1 lehetett a térképen.
Itt képzelj el 5-t egyszerre és azt is, hogy simán átlőnek a falon is, mert látnak, jelzi nekik a kis piros négyzet.Meg ez a 4 kill is nevetséges hozzá...
-
keIdor
titán
Minél többet játszom annál több bosszantó hibát fedezek fel.
Ha értékelnem kéne a multit, akkor 2 napja még 95% lett volna, mára lementem 90 alá...
Free for all meg TDM nagyon el lett baszva azzal, hogy 4 kill-nél már mindenki hívhatja a helit, repülőt, bármit... meg se lehet mozdulni.
Ez nagyon nagy hiba lett! -
keIdor
titán
Gondolkozom csinálnom kéne egy privat party-t
Kéne 10-12 ember legalább hozzá, úgyhogy jelentkezőket várok!
Sok pályán még nem jártam, és az kiba zavar, hogy nem tudom kiválasztani, hogy melyikre akarok menni!
Játszani akarok azokon is, -
keIdor
titán
Én se vagyok statvadász, mint mondtam ez is csak véletlen lett ilyen, általában a lista közepén szoktam lenni. De most végre sikerült ez is, azért örülök neki.
A jó társaság nekem is fontos, ezért jártam eddig mindig külföldi szerverekre.
MOD-okkal nem játszom, erről nem tudok nyilatkozni, viszont az alapjáték az, amit szeretek a mai napig. Még az UO-t is.
Én 2 évet adok neki.LamaCube: Én is kb. 2003-ban kezdtem, és nekem bejön.
Mondjuk ha jó társaság, akkor én inkább választom az igazi életemet a virtuális helyett... 4 évig voltam mindig klánban, méghozzá nem is gyengékben, én is jól játszottam még régen. Mára "kinőttem" belőle. Nem tudok és nem is akarok minden nap játszani 2-3-4 órákat...
-
keIdor
titán
Engem egyik korlátozás sem zavar. Sose bántottam a WideScreen-t.
Én nem vagyok tipikus magyar gamer, aki csak azt nézi mikor jut nagyobb előnyhöz, mint a másik... no comment!
Fair Play!Mod: A tipikus magyar gamer-t nem rád értettem, szóval no offense, de aki emiatt nem veszi meg a játékot, mert nem lehet szarrá configolni, az biztos nem azért játszik, mert szeret, hanem azért, mert szeret kitűnni a tömegből.
Én ilyen korlátokkal is képes voltam arra a stat-ra. Más is képes, hiszen véletlen lett ilyen, nem skill... -
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Neil Watts #1674 üzenetére
Bő 3h multiplayer után nekem tetszik, úgyhogy meg.
-
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #1661 üzenetére
Szerintem inkább az olvasókkal van a probléma. Sok nem szereti az eredeti lemezt. Nekem az NEC 15-20 perc alatt feltette a 14GB-ot.
Zsubi: Valahogy ISO-ba mentsd le őket a gépre, és Daemon Tools-al telepítsd fel!
Aki nem akarja a C:-re a játékot, az a Steam-et tegye másik meghajtóra!
-
keIdor
titán
válasz
feka007 #1606 üzenetére
Sárgán világít alul a ismerősök. Nekem ott vagy, gondolom te is ott találsz meg.
Ha nem, akkor Közösség fűl, és Invites. -
keIdor
titán
válasz
ADAM1337 #1593 üzenetére
Átállítottam Shift+C-re, így már jó.
feka: Felvettelek Stiglitz, fogadj el
henesa: Csak úgy tudsz magyarokkal játszani, hogy pl. felveszel engem és másokat Friends-be, és együtt elmegyünk játszani. Itt már nincsenek szerverek, random bedob mások közé.
Egyébként valaki megtalálta a magyar zászlót? Mert néztem és nincs... mondjuk nem mintha betettem volna, inkább Kanadát dobtam be. Érdekes, mert Ausztria és Svájc az ott van, pedig kisebb országok... biztos úgy voltak vele ott tuti többen megveszik, és inkább ők kaptak...
-
keIdor
titán
Heheh level 11
Alakul a molekula -
keIdor
titán
Na elértem a lvl 8-at.
Elég paraszt, hogy még nem mehetek S&D-be.
Ha valakivel összefutnék Keldor a nevem. -
keIdor
titán
Na a véleményem, bő 30 perc multi után, és kitoltam a Single-t Xbox-on.
Jó lett! Nagyon hiányzik a Lean, zavar, hogy Tab+Shift nem mehet egyszerre, mert bejön a "community"... az is kicsit zavar még, hogy nagyon konzol port lett szerintem.
De a Pályák jók, a fegyverek jók, már level 4-es vagyok.Rendeltem magamnak 3 gyros-t, úgyhogy most 15 perc pihenés, majd folytatás
Van aki már level 35-ös, mi kocka lehet már az.
Malachi: Nálam kb. 1 perc se volt az update...
feka: Felvettelek.
-
keIdor
titán
Megy a telepítés.
-
keIdor
titán
Beléptem én is a PH klubba.
Azt mondom, hogy cseréljünk Steam nevet, azt mehetünk holnap együtt kockulni majd.KeldorFireman vagyok, vegyetek fel! Írjon bátran mindenki...
-
keIdor
titán
Left 4 Dead 2 is itt van már Steam-en, csak elindítani nem lehet még... és ez rosszabb, mert "fizikailag" már nálam van.
-
keIdor
titán
válasz
Szatesz #1018 üzenetére
Beírod Steam-be a kulcsot, hozzáadja a játékot az accountodhoz, te letöltöd, vagy CD-ről telepíted (mindegy), és gondolom majd Steam-en kell keresni szervert, mint a CS: Source-nál is. Viszont dedikált szerver az nem lesz. Az profilt végre online menti el.
Egyébként tényleg nincs kihajolás, én se találtam boxon.
-
keIdor
titán
Ugyanúgy a lakosság is hibás. Ha a klímát nézem, akkor igen, élhető persze, de ha a tipikus magyar embert, akkor nem annyira... nézzünk is körbe, hogy hol vannak a legnagyobb kerítések, és miért... és nem csak "miattuk". Hogy szép-e az szubjektív, nekem az Alpok, a Sziklás-hegység, a Horvát, Nyugat-Olasz, Görög, Francia tengerpart is jobban bejön...
De ne OFF-oljunk, mert ez legalább olyan rossz, mintha warez lenne a téma.
Úgy se tud senki meggyőzni, mert nyitott szemmel járok, és a történelmet is ismerem. -
-
keIdor
titán
Az a három ország "nyugathoz" tartozik, legalábbis úgy tudom.
Nem akartam mindenkit kiírni, de akkor még Ausztria, Svájc, Franciaország, UK, Írország etc...
Persze azokat sehol se látják ám szívesen... kanadai rokon is mesélte, hogy ott is tudnak nagyon jól a problémáról és nem szívesen fogadják be oda se őket, pedig Kanada az a befogadásáról híres, de azt az egy népcsoportot ők sem szeretik... Cseheknek nem véletlenül kell megint vízum Kanadába... nem a tisztességes cseh állampolgártól "félnek" hanem a barnáktól...
Bécs meg ugye a legközelebbi, oda kijut sok mocsok, főleg mióta határ sincs...Na de ez már nagyon OFF
-
keIdor
titán
Észak? Mire gondolsz, mert a 3 Skandináv ország bármikor...
Igazából Magyarországnál csak két területet tartok jobbnak majdnem minden szempontból: Az egyik Észak-Amerika, nem is annyira az USA, hanem Kanada, imádom azt az országot.
A másik Nyugat-Európa. +Dél: Spanyol, Olasz +észak: Dánia... Skandináviába igazából azért nem mennék élni, mert hosszú és sötét a tél, rövidek a nyarak. Ausztráliában félnék, mert ott van a legtöbb veszélyes állat... Ázsiát utálom... szóval ja.
Amúgy gondolom Szlovákiára gondolsz.Én még nem találkoztam előítélettel nyugaton, nem foglalkoznak vele. Kanadában végképp nem, ott aztán van mindenféle nemzetiség. De úgy hallottam USA-ban se foglalkoznak vele, csak legyenek rendben a papírjaid.
-
keIdor
titán
válasz
LackoMester #919 üzenetére
A Steam az jó, 5 éve használom és tetszik. Nekem a 9v9 is elég lesz, a pingtől félek...
-
keIdor
titán
Remélem nem leszünk az IW.net bétateszterei... én bízom az új rendszerben, de félek is egyben, hogy milyen ping lesz pl.
-
keIdor
titán
Hívtak 576-tól.
Kedden (10.-én) kapom meg. -
keIdor
titán
válasz
Neil Watts #813 üzenetére
Biztos velem van a baj, de nekem egyik sem fog hiányozni...
-40 fős szerver eddig is faszság volt, ez nem battlefield, kicsik ahhoz a pályák.
-nincs konzol és? nem lehet cfg-zni a játékot, ez a baj, mi? sok magyar vérpistike csak így tud játszani
-kihajolás miért ne lenne?
-modok nekem nem fognak hiányozni, szánalmas némelyik -
keIdor
titán
De multiznék már... olyan jó pályák vannak, megnéztem mind.
-
keIdor
titán
válasz
LackoMester #769 üzenetére
Aztat már nem árulom el.
-
keIdor
titán
válasz
LackoMester #767 üzenetére
Azok civilek.
-
keIdor
titán
gameplay:
feka: Több kolléga és kérte, mert ha már nincs demo, legalább gameplay legyen, mondták...igazuk is van, valahol. Én csak "segítek" mert kérték.
-
keIdor
titán
Na előbb végeztem a dolgommal, csinálok egy gyors gameplay-t nektek.
Jó kis spoilereset. -
keIdor
titán
Ne röhögjetek, reggel bekapcsoltam, elindítottam, de elfelejtettem mivel mit csinálok, így picit láma voltam.
De 5 perc és újra megszoktam a gombokat...
Első Call of Duty, aminek a Single részéért is fizetnék simán...
-
keIdor
titán
Spoiler:
Price él.
boogie84: Megy fel. Ha van rá igény, akkor rakok fel még pályákat.
-
keIdor
titán
Csináltam nektek videót, 6:30-ast. Youtube-ra megy fel, 100MB feletti a méret.
-
keIdor
titán
Engem se hívtak még. (576)
Én nem tudom mit kapnak majd, de én hálás vagyok.
-
keIdor
titán
Hát jó, kezdem...
Figyelem, aki nem akar spoilert látni, az ne olvassa tovább!
Sok fegyver ugyanaz, csak más a skin, de vannak újak, illetve hybridek. Van pl. AK47+ hozzá ragasztva Shotgun. Az új "bombázás" kiba jó! Neked kell irányítani rá az ellenségre.
Valamilyen Droid a neve... pályák elég változatosak, a havas pálya, amit mutogattak az a Himaláján van, keleti részén. Lopakodni kell végig szinte, ki kell használni a vihart, alig lát az ellenség. Az első pálya Afganisztán, nagyon szépen ki van dolgozva minden. Rio de Janeiro is nagyon odabasz, nagyon hangulatosak a helyszínek, sokkal jobb, mint az első rész... (utálom a sivatagot, itt nem nagyon van araboknál csata, már ahol eddig jártam...)
Megtámadják az USA-t is, ott is vannak harcok, a pályák zseniálisan ki vannak dolgozva szerintem... egyébként nagyon szépen megtanultam gamepaddal FPS-t játszani, egy wart is simán bevállalnék az Xbox-on... aki azt mondja lehetetlen megtanulni az butaságot beszél... akarni kell...
Van dupla, uzi, desert, shotgun...Nézegettem már a multiplayer mapokat, valamelyik elég nagy... pl. a Skidrow
Azt gondoltam ez a motor már gyenge lesz 2009-re és nem! DX11 és egyéb bullshitek (bár a tesszelátor az engem meggyőzött.) nélkül is a mai napig jó ez a motor, nagyon szép pl. a brazil kőfejtős map.10.-én a kezemben akarom tartani a PC dobozt, és multizni, 10000Ft-ért ez higgyétek el, megéri!
ÓÓÓ meg ami majdnem kimaradt: civil mészárlás Moszkvában... naggyon durva, a játék azzal kezdi, hogy megkérdezi elég erős e az idegzeted 1-2 misszióhoz.
Nagyon sok ártatlant kell szó szerint kivégezni, én élveztem, persze a valóságban sose tennék ilyet... de itt jól esett "etetni" azt az énemet, ami mindenkiben benne van. -
keIdor
titán
Srácok, kellően nehéz lett a játék, és úgy látom jó hosszú is.
Izgalmas nagyon!
-
-
keIdor
titán
Nekem így is teljesen jó, mivel már évek óta nem vagyok klánba. (öregnek érzem én ehhez már magam, mert a szint gyakran hagy némi kívánni valót maga után...)
Ettől félek csak: "mindig akkor indul 1 game amikor valaki elindítja, a saját kis otthoni netjén, ahogy ez a konzolokon is megy." Remélem nem lesznek brutális laggok...
-
keIdor
titán
válasz
jozefgucci1 #543 üzenetére
Nagyon helyes, ne legyen törtkorszak, aki játszani akar igenis vegye meg!
Így kevesebb cheat próbálkozás lesz majd és nagyon helyes, bánjanak vaskézzel a csalók ellen!
Ennek én/mi tisztességes polgárok csak örülni tudunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple MacBook
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest