Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Egyszer én is voltam úgy hogy benne voltam nagyon a játékban, és már nem emlékszem miért de valamiért nagyon megkeveredtem, azt hiszem ki lépett a játék valamiért, vagy a PB dobott ki valami hülyeségért, és mikor visszaléptem talán más csapatba keveredtem, vagy valami hasonó, és nem szándékosan, de én is lelőttem a csapattársaimat mikor már vagy harmadszor történt rám is förmedtek, teljesen jogosan, hogy miért is kell ezt nekem csinállni....
Hát ez pont Balanceeknál volt, szégyeltem is magam rendesen....
De biztos van olyan is aki direkt élvezi ezt...!
Mod: Képzelhetitek, szaladt volna a tag a zászlóval, már nem is túl sok kellett volna hozzá, éppen újraéledek, megyek vele szembe, tök idegen pályán meglátom, onnantól fogva ahol értem ott lőttem.... Bocs! Megtévedtem... Azóta jobban figyelek...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest