Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Linem

    senior tag

    válasz prokxy #19185 üzenetére

    Aki TDM meccseken 40-50 killt tol, az vagy csal, vagy shotival szaladgál megállás nélkül, és mindent tarol, ami az útjába kerül. Ezért sem tetszik a shipment, mert a shotik ellen 3 másodpercenként feküdtem. Hiába szórtam bele egy fél tárat. :D Viszont sniper ellen az AR meglepően hatásos, lassan céloznak be vele, és addigra 10 lövés és headshot.
    A harc közben folyamatosan lefekvő majmokat én is utálom, de már kezdem megszokni, hogy lefelé kapom a fegyvert ilyenkor.
    Én inkább a TDM meccsek alatt a folyamatosan szaladgáló játékosokat nem értem. Ennek a játékmódnak szerintem az egyik célja, hogy minél kevesebb legyen a death. Akkor miért szaladnak a célkeresztem elé megállás nélkül? Én többségben becélozva szoktam sétálni, vagy guggolva lassan közelítek a fordulók felé, és közben hallgatok mindent. Már messziről hallom, hogy jön a futkosó. Néha a saját futkosó társaim miatt halok meg, mert a minimapot figyelem folyamatosan, hogy ugyan megint ki fut a hátam mögött, közben szemből lelőnek. :)

Új hozzászólás Aktív témák