- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
én balga meg anno nagyon hülye voltam, volt 1 AIUHB 2200+ -om ami a gyári teszten alap feszen 2600+ -on bukott meg. és az nem ment 1.75 feszen 11*190 felé. ezért mentem, és akkor még nem tudtam hogy nem elég a B mag, hanem a stepping is lényeg, és most itt van nálam a JIUHB 2800+ -on megbukott proci, ami 11*186-ot megy 1,81V-al...:( nagyon buta voltam hogy lecseréltem, mert sztem simán ment volna feljebb a régi, csak bénáztam:O
sry az offért -
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
de viszont volt vagy 10 3ghz körül... szal azért van abból rendesen ami bírja... és azon döbbentem még nagyon le, hogy volcano 9+ -al használta 1-2 gyerek:)
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
meg. azóta is a csövek összehozásával szaraxom:((( hétfőn megyek a cu boltba, elvileg ott van. ha nincs, akkor valami esztergályossal kell csináltatnom szűkítőt...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest