- HP notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andre90
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Rászántam magam, hogy el kezdjek foglalkozni a programozással, mivel egyetemen nagy valószínűséggel szívni fogok vele. Elolvastam kicsitomi88 Logout-os C Programozás Kezdőknek - 0. rész című írását, de az egyik benne lévő link nem megy, nevezetesen a pontosvessző hiba, goondolom emiat tnem tudok altgr-rel pontosvesszőt írn ia programba. Valaki tudna itt segíteni, hogyí mivel orvosolhatnám ezt? Megköszönném"Kötelező olvasmány kódolás előtt: Pontosvessző hiba" itt a hibás link:
http://www.prog.hu/tudastar/16540/Pontosvesszo.htmlMég egy halott linket találtam: http://www.prog.hu/cikkek/350/A+programtervezes+alapjai.html
Ez is fontos állítólag.Segízségeteket köszönöm előre is. Üdv: André
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest