Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
A névvel kapcsolatban igazad van, dehát a feladat megvalósítása szempontjából kb. az volt az, amit a legjobban lesz@rtam.
Amúgy sem gondolkodtam olyan túl sokat a feladat megoldásán, nem épp ezen kell leakadni. 
"viszont foloslegesen mesz vegig az osszes oszton"
Már miért mennék végig az összes osztón?
A for ciklusból szerintem nem vettél észre egy részletet:
(i<max && divider<2)
(A zárójelezés szándékos, bár nem lenne kötelező, hogy jobban látható legyen, hogy összetartozik.)
Tehát eleve ha már divider mondjuk elérte a 2-t, akkor nem is fut tovább a ciklus.
Azért nem tértem vissza egyből már a for ciklusból, mert utána lehet, hogy akar további műveleteket végezni, vagy mittudomén, kiírni valami üzenetet, akkor legyen szabadon bővíthető, könnyebben átalakítható. Legfeljebb abban az esetben csak kiírja, hogy prím vagy sem, aztán végzi tovább a dolgát, ahogy akarja.
Ezek fényében nem nagyon értem a kritikát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy sem gondolkodtam olyan túl sokat a feladat megoldásán, nem épp ezen kell leakadni.