Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék csinálni, egy olyan programot, aminek kb ez lenne a működési elve, hogy van egy .txt (pl.
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.Előre is ksözi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hegesztés topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Arc Raiders
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- További aktív témák...
- GAMER PC: i7-7700 /// 16GB DDR4 /// RX 5700 XT /// 256GB SSD
- GAMER PC: i5-8500T /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 /// 250GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC: i5-10500 /// 16GB DDR4 /// RX 6600 XT /// 250GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC: i7-9700K /// 32GB DDR4 /// RTX 3070 /// 512GB SSD
- GAMER PC: Ryzen 7 1700 /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 /// 480GB SSD
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.