- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
SZE vizsga.
Van egy tanítványom aki szintén tegnap volt vizsgázni. Neki sikerült az alapfeladatot megcsinálnia úgyhogy sikeres vizsgát tett.Tök véletlenül a vizsga előtt egy hétig éppen egy időátszámító feladatot adtam neki (éjféltől eltelt másodpercekkel kellett számolnia moduló képzéssel).
A lényeg hogy úgy csináltattam meg vele az időpontátszámítót hogy készíetett egy ctoi() függvényt amit hivogatott. Kiszámolta másodpercekben az órát a percet és a másodpercet, majd úgy modulózott tovább.Boldogan mesélte hogy sikerült a vizsga, én is örültem neki. Nem is kérdeztem hogy mi volt a vizsgafeladat, ma meg látom itt ezt a sze feladatlapot. Fel is hívtam hogy szégyellje magát, mert az alapfeladat gyakorlatilag készen volt már egy hete és sokkal tovább kellett volna jutnia.....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Synology NAS
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest