Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bettina87
csendes tag
mm00 - nak nagyon szépen köszönöm a programokat. 49 pontot adott az 50ből mert volt benne egy elírás állítólag. Az előzőre 48at kaptam, szóval így 5ös lett az infóm.
amúgy a félévünk meg volt osztva. Első fele maple volt, a második meg a C. 7 óránk volt C-ből, amiből kettő a mi csoportunknak elmaradt, mert a szünetekbe estek, az utolsón meg elmondta címszavakban a beadandókat, ami kb negyed óra volt, és mehettünk.
Tehát tényleg nem 3 óránk volt, hanem 4 és egy pici. :-) Mondjuk részemről furi, hogy először C++ - t tanultunk egy negyed évet első félévben, aztán most C-t. Amúgy igazatok van, mert egyrészt nem tanultam meg rendesen a C nyelvet, másrészt első félévben is örültem, hogy a C++ egyáltalán meglett, mert abból beadandó és zh is volt. Kis könnyebbség, hogy ebben a félévben két beadandó volt csak. Majd jövőre kitanulkozom belőle, mert kezdjük az elejétől az egészet, és még előadás is lesz belőle, szóval talán majd jobban megy kövi félévben.mégegyszer köszönök minden segítséget, remélem legközelebb már egyedül is megy
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest