- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benmartin
senior tag
válasz
broland #1106 üzenetére
Én is abból kezdtem neki 8.-os koromban, teljesen magamtól. Idén érettségiztem emelt szinten.
Egy biztos: a sikert nem úgy fogod elérni az érettségin, hogy könyveket olvasol (ne érts félre, nagyon is kellenek), hanem hogy gyakorolsz. Ne feledd el, hogy a könyvből az adott programozási nyelv elemeit tanulhatod meg, valamint néhány alapvető vezérlési szerkezetet, de nem algoritmizálni.
Az érettségi "programozás feladata" valójában algoritmizálás és adatmodellezés néven szerepel, így kell rá tekinteni.
Javaslom az http://uva.onlinejudge.org/ oldal felkeresését; itt vannak egyszerű feladatok, de nagyon komolyak is.
Jó gyakorlást!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő