Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Az a helyzet, hogy van egy program amivel kommunikálnom kell. Konkrétan Blenderről van szó, ő pedig Python szkripteket futtat. (azt is elég bénán) Nem egészen arra van kitalálva, amire én használni szeretném, de hosszabb keresgélés után sem találtam alkalmasabb programot, ami ingyenes és cross platform. Szóval adott a Blender és adott a C++ kódom, őket kell kommunikációra bírni. A socketezésre ZeroMQ-t használtam eddig, azzal ment (megy) is minden. A belső állapotoknak az üzenetektől függően kelleni fog állapotgép, viszont magát a socket üzenetkezelést természetesen valamilyen library-re bízom (ez esetben ZeroMQ), miért is tennék másképp. Így is rossznak látod a megközelítési módot? Számomra annyira nem érződik a nehézsége vagy a kerék újra feltalálása, persze lehet, hogy rosszul érzem.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi