Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mgoogyi
üzenetére
És WonderCsabo: erre nincs lehetőség, mert a C++ -> C# irányban elég korlátozott lehetőségeim vannak (egy féle, WinRT specifikus tömb, lista, dictionary). Legalább generikus, úgyhogy tudok saját objektumokat belepakolni (ez a String^, String^, enum hármas).
Mivel ez egy blocker probléma, ma öltem időt a kísérletezésbe. Az eredmény már annyira nem determinisztikus, hogy kvantummechanikai jelleget mutat
Schrödinger macskája pörög a hátára kötött vajaskenyérrel.Átírtam az adatgyűjtő metódust, hogy ciklusban százszor hajtsa végre a lépést, és az eredménx a jó-rossz között ingadozott egymás alatt. A teljes folyamatot ciklusba téve még mindig ez a sor billegett, ergo nincs a hívások számához vagy hyorsaságához kötve.
Debug változatot sajnos nem kaphatok a fekete dobozból (másik fél policyje), így a saját kódomat is csak Release módban fordíthatom. De itt van a másik kvantumjelenség: azért ilyenkor is meg tudok állni breakpointokon, megpróbálhatok belenézni a változókba, de ha ezt teszem, minden számolt érték átmegy zajba. Mint az elektronok elhajlása résen...
Maga a 8/16 konverzió az mbstowcs/wcstombs segítségével megy, és mivel minden kommunikáció alapja a fekete doboz és a C# világ között, elég sokat hívom - nem ezzel lehet a baj.
Lokalizáció csak a telefon ujraindításával változhat, nem kavarhat be. Főleg hogy az előző két függvény nem locale érzékeny.
A szöveg prefixelésével sokat próbálkoztam: ha rossz, akkor a konstans string se jön vissza, ha jó, akkor meg igen. Így gyanússá vált, hogy nem a szöveg összeállításával, hanem az enumnál lehet a gond, átírtam fix értékre, amitől stabilizálódott a szöveg

A baj csak az, hogy semmi értelme, mert az enumot kiválasztó függvényt a szövegnél is felhasználom...
Nekem továbbra is megvan az a sejtésem, hogy a fekete doboz belepiszkít a stackbe, elrontva az előtte lévő wstringet. De nem tudom bizonyítani - a fejlesztőinél nem mutat ilyen tüneteket.
Ha nem fogadnák el a workaroundot, holnap megnézem hogy binárisan hogy viszonyul a zaj a szöveghez.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgatós találkozó
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Schrödinger macskája pörög a hátára kötött vajaskenyérrel.