Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

félisten

válasz mgoogyi #2397 üzenetére

És WonderCsabo: erre nincs lehetőség, mert a C++ -> C# irányban elég korlátozott lehetőségeim vannak (egy féle, WinRT specifikus tömb, lista, dictionary). Legalább generikus, úgyhogy tudok saját objektumokat belepakolni (ez a String^, String^, enum hármas).

Mivel ez egy blocker probléma, ma öltem időt a kísérletezésbe. Az eredmény már annyira nem determinisztikus, hogy kvantummechanikai jelleget mutat :U Schrödinger macskája pörög a hátára kötött vajaskenyérrel.

Átírtam az adatgyűjtő metódust, hogy ciklusban százszor hajtsa végre a lépést, és az eredménx a jó-rossz között ingadozott egymás alatt. A teljes folyamatot ciklusba téve még mindig ez a sor billegett, ergo nincs a hívások számához vagy hyorsaságához kötve.

Debug változatot sajnos nem kaphatok a fekete dobozból (másik fél policyje), így a saját kódomat is csak Release módban fordíthatom. De itt van a másik kvantumjelenség: azért ilyenkor is meg tudok állni breakpointokon, megpróbálhatok belenézni a változókba, de ha ezt teszem, minden számolt érték átmegy zajba. Mint az elektronok elhajlása résen...

Maga a 8/16 konverzió az mbstowcs/wcstombs segítségével megy, és mivel minden kommunikáció alapja a fekete doboz és a C# világ között, elég sokat hívom - nem ezzel lehet a baj.

Lokalizáció csak a telefon ujraindításával változhat, nem kavarhat be. Főleg hogy az előző két függvény nem locale érzékeny.

A szöveg prefixelésével sokat próbálkoztam: ha rossz, akkor a konstans string se jön vissza, ha jó, akkor meg igen. Így gyanússá vált, hogy nem a szöveg összeállításával, hanem az enumnál lehet a gond, átírtam fix értékre, amitől stabilizálódott a szöveg :Y

A baj csak az, hogy semmi értelme, mert az enumot kiválasztó függvényt a szövegnél is felhasználom...

Nekem továbbra is megvan az a sejtésem, hogy a fekete doboz belepiszkít a stackbe, elrontva az előtte lévő wstringet. De nem tudom bizonyítani - a fejlesztőinél nem mutat ilyen tüneteket.

Ha nem fogadnák el a workaroundot, holnap megnézem hogy binárisan hogy viszonyul a zaj a szöveghez.

Új hozzászólás Aktív témák