Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
mobil platform symbian/oo C/android, vagy más volt? tehát akkor valamennyi OO/scipt tapasztalatod van.
na, akkor van segítség, remek.
tervezéshez gyakorlatilag bármelyik UML megteszi, elsőre érdemes elsőre csak a kapcsolatokat végiggondolni, aztán interfacet tervezni, aztán jöhetnek a belső függvények. ha igazán ügyesek akartok lenni, akkor minden class kaphat egy saját testclasst is, minden függvény pedig egy saját tesztfüggvényt, úgy gyorsabban kijön, ha valami nem azt az eredményt adja, amit kell (assert gyorsabb, standard outtal viszont láttok eredményt is). ha meg kész vagytok a könyvvel, a Gamma féle Design Patterns (vagy a wiki) ajánlott, legalább a facade/abstract factory/decorator/insulated concrete class/connector/singleton ajánlott átnézésre. m-n kapcsolat biztos lesz az adatbázisban, az pedig legegyszerűbben talán egy connector (esetleg singletonként) segítségével megoldható. legalábbis anno nekem nem volt jobb ötletem a circular dependency elkerülésére.
programnak az MS féle Visio jó, de én a Dia nevűt jobban szeretem, kevesebb megkötés és nekem picit jobban kézreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Programozás topic
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest