- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
mobil platform symbian/oo C/android, vagy más volt? tehát akkor valamennyi OO/scipt tapasztalatod van.
na, akkor van segítség, remek.
tervezéshez gyakorlatilag bármelyik UML megteszi, elsőre érdemes elsőre csak a kapcsolatokat végiggondolni, aztán interfacet tervezni, aztán jöhetnek a belső függvények. ha igazán ügyesek akartok lenni, akkor minden class kaphat egy saját testclasst is, minden függvény pedig egy saját tesztfüggvényt, úgy gyorsabban kijön, ha valami nem azt az eredményt adja, amit kell (assert gyorsabb, standard outtal viszont láttok eredményt is). ha meg kész vagytok a könyvvel, a Gamma féle Design Patterns (vagy a wiki) ajánlott, legalább a facade/abstract factory/decorator/insulated concrete class/connector/singleton ajánlott átnézésre. m-n kapcsolat biztos lesz az adatbázisban, az pedig legegyszerűbben talán egy connector (esetleg singletonként) segítségével megoldható. legalábbis anno nekem nem volt jobb ötletem a circular dependency elkerülésére.
programnak az MS féle Visio jó, de én a Dia nevűt jobban szeretem, kevesebb megkötés és nekem picit jobban kézreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest