Új hozzászólás Aktív témák
-
Csazsol
senior tag
válasz
bobsurf #1065 üzenetére
Én sem úgy értettem
De az sem tudom elhinni, hoigy a technikai vezető beszól az öltözőbe, hogy lányok, most tudom kifizetni a fizut+a jutalmat. Na ehhez csak az kell, hogy most ne nyerjetek. Ez bizti kitudodna... Sőt én is tudnék róla.
A kéziben sok a csere ezért nem elég, ha 1-2 játékos tud róla. A fél csapat meg megint sok...
Tehát annyira nem egyszerű. De nem lehetetlen
Gondoljunk csak a Dunaszekcső-Ferencváros kupameccsére
Sikerélmény nélkül tényleg nehéz, ezt belátom.
Az egyértelmű meccsekre tegyél többet. Keveset hoz, de valszeg hoz -
Csazsol
senior tag
válasz
bobsurf #1062 üzenetére
A fradimeccshez csak annyit, ha tényleg bunda volt, akkor nagyon jól csinálták.
Ugyanis van egy emberke, aki szinte mindenről tud. Erről még ősem hallott. Kéziben nehezebb bundázni, hisz több a cserelehetőség. Vagyis nem elég ''megvenni'' a középhátvédet és a kapust.
A félidőben még 13-12 volt ide. A vége meg 8 oda
Buktam rajta, de nem hagyom abba. A több éves tapasztalatom szerint ki lehet hozni jövedelmezőre. -
concret_hp
addikt
válasz
bobsurf #1028 üzenetére
szerintem ti ugyan abba szálltatok bele amibe én.
az oddsokat néztem csak sokszor. ez az idénykezdetkor azért necces mert ha egy-egy jobb csapat gyengén kezd az elején akkor elkezdik ellenük adni az oddsot nagyon.
a Vác egyáltalán nem olyan hude gyenge csapat, az utobbi években a Dunaferr, Győr, Fradi trio után kb ők jöttek -
Orc
senior tag
-
Csazsol
senior tag
Rábeszéltél...
Pestszentlőrinc-Elektromos - Pick Szeged (Háromesélyes fogadás) Pick Szeged -
FTC - Hódmezővásárhely (Háromesélyes fogadás) FTC -
Cornexi - Alcoa - Békéscsabai ENK (Háromesélyes fogadás) Cornexi - Alcoa -
DVSC - Kiskunhalas (Háromesélyes fogadás) DVSC -
1,76 szorzó -
fendre
tag
És a Milan? 2-1 a Sampdoriától.
Idegenbeli fogadás:Nézzd meg korábbi évek statisztikáját (betandwin-en megvan) és láthatod a nagyobb csapatok is botlottak, nem is keveset, és a legfontosabb hogy a vereségeik túlnyomó részét idegenben gyűjtik be. Idegenbeli eredményre mindig nagyon óvatosan kell fogadni.
Ebből a szempontból jó a görög-török bajnokságra fogadni. Persze: Pana, Galata, Fener onlyBesiktas is jó csapat de ha megnézed messze nem olyan megbízható csapat mint a Galata vagy a Fener.
-
fendre
tag
Nekem minden bejött a BL-ben és a UEFA-ban is.
Hétvégére milyen tuti tippetek van?
Szerintem:
Juventus tuti győzelem.
Internek is illene kicsit javítania otthon.
A Chelsea első botlása szerint most lesz. x-elnek a Charltonnal, de azért biztos ami biztos x,2re veszemEgyébként lehet hogy megteszem az 1-1es eredményt 1 euróval
Spanyolokat még nem néztem meg, de a 3 esemény már így is megvan. Esetleg ha van vmi jó akkor talán még azt is bevállalom mellé. -
fendre
tag
Hát ja. Ebből nem derül ki hogy le lehet-e szépen fölözni csak a bónuszt (7k), vagy a betett tőkét sem lehet csak úgy kivenni (20k)
Ha ki lehet venni a 20k-t rögtön utána akkor simán utalom is egyből, de nem merem mert most nincs olyan sok pénzem hogy egy 20ast nélkülözni tudjak. Esetleg nem próbálta már ki valaki?
-
Notes
senior tag
Akkor talán olvasd végig!
Általános bónusz szabályok
2. példa
5.000 Ft BÓNUSZ MINDEN MEGLÉVŐ ÜGYFELÜNKNEK
Töltse fel most számláját legalább 15.000 Ft -tal
és mi 5.000 Ft -ot adunk hozzá!
Az akció időtartama május 5-9.
A példában szereplő akció idején Ön már meglévő játékosunk, majd feltölti a számláját 30.000 Ft-al és mi jóváírunk Önnek 5.000 Ft-ot.
Ebben az esetben a befizetés (30.000 Ft) bónuszra jogosító részének (ez a 15.000 Ft-os összeg) és a bónusz összegének (5.000 Ft), azaz összesen 20.000 Ft alapösszegnek a háromszorosát (60.000 Ft összérték) kell sportfogadásra feltennie, hogy a bónusz összegét kivehesse a számlájáról. -
fendre
tag
Ez engem is érdekel, hogyha befizetem a 20k-t akkor utána azt vissza is tudom utalni magamnak egyből? Így téve szert 7k-ra, igaz ezt nem tudom kivenni, de legalább tudok belőle játszani, nem?
Szerk: nem csak a bónuszt nem lehet kivenni, csak ha az 5szörösét megjátszottad?
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
(20.000+7.000)x3=81.000.-Ft-t kell feltenned fogadásokra, hogy kivehesd a hétezret. Ez akkor éri meg, ha nagyban nyomod és egy másik irodánál is van ennyid. Felteszed egy azonos oddszot adó kétkimeneteles eseményre és ami az egyik irodánál elmegy a másiknál visszajön, és már meg is kaptad a 7K-t.
-
Notes
senior tag
Bizonyos dolgokban jó a sportingbet, másban nem annyira. Az utalásom kevesebb mint egy nap alatt odaért! De pl. más irodákhoz képest én nagyon soványnak érzem a kínálatot, és egy csomó dolog (pl. kétesély) egy csomó meccsre vagy egyáltalán nincs, vagy egy hét kell mire kiteszik.
-
fendre
tag
Ha fogadni akarsz akkor böngészd a tipplistákat. De legyen. A most kedd-szerdai EU-i kupameccsekből ezt tettem meg a BetAndWin-en:
- MU - Debrecen: 1 (1,1)
- Anorthosis (ciprusi) - Glasgow Rangers: x,2 (1,16)
- CSZKA Szofia - Liverpool: x,2 (1,1)
- MTZ Ripo Minszk (Fradi verő) - Teplice: 2 (2,75)
- Rapid Bukarest - Vardar Skopje (macedón): 2 (1,4)
- Vaduz (liechteinsteini)- Besiktas: 2 (1,4)
=> 7,57 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest