- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szvsz nem voltam elég egyértelmű. A fenti buffer-növelés az író-eszközbe épített buffert hivatott növelni, azaz a buffer underrun típusú hibaüziket lehet vele kivédeni, de legalábbis minimálisra csökkenteni a kockázatot - legalábbis szerintem. És még mielőtt vki megkérdezné, hogy mi értelme ennek, akkor mondom, hogy én is és más is járt már úgy, hogy a DVD-író buffere kiürült és bekapcsolt védelem ide, vagy oda, akkor is elbaxta a lemezt.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Basmacskin
üzenetére
Ha jól tudom, íráskor szkázi-emulációt használnak, nem az IDE-drivert. Nem biztos, hogy a windowsnak erre is van gyorsítótára.
-
Basmacskin
aktív tag
na. A windows eleve virtuális pufferekkel dolgozik (fizikai ram), ezt úgy hívják, hogy gyorsítótárazás. Más gyorsító módszer nincs, max vésdővel leszabod róla a memórit és ráhegesztessz egy újat!
-
Waterman
aktív tag
Olvasásnál biztosan,valami ilyesmire találták ki ezt a progit.
Bővebben: link
Nem ismerem,de egy próbát megér. -
-
-
Pl. a TC tcburner plug-in-jében van állítási lehetőség (egy csúszka), mi több, a Nero beállításai között is van ilyen, de még soha nem próbáltam, ezért szeretnék többet tudni róla.
PPéter. ha esetleg jársz erre, tudnál nyilatkozni ezügyben? -
Tehát, ha egy CD/DVD-író programban van lehetőség állítani a bufferméreten, akkor azt a fizikai RAM rovására meg lehet tenni biztonságosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- SONY LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest