- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Ugyan nem látom a képeket amiket belinkeltél, de szerintem uninstallálj minden olyan nyamvadt CD/DVD-író programot, ami durván belenyúl a rendszerbe (Alcohol, CloneCD/DVD, BlindWrite) és próbáld meg a lehető legújabb Neroval.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
Manky
csendes tag
Na, megcsináltam, amit javasoltál. Most sikerült megírnom egy Philips dvd-r -t elvileg 8X-osan, de a gyakorlat más lett. http://users.atw.hu/ml789/alcohol.jpg
Pedig nem a gépem lassúsága volt gond. http://users.atw.hu/ml789/proci.jpg
Most mi legyen? Vissza a garanciába? Van még más ötletetek? -
Manky
csendes tag
A gépem: MSI KT-4V alaplap Via KT400chipsettel, 300W táp (ez nem kevés?), 512MB PC2700 DDR RAM, Samsung SW252F cd író, meg egy régi 4X-es Philips cd író, Seagate 60GB 7200RPM-es wincsi, Geforce 4 MX 440 64MB
Lehet igazad lesz. Telepítek majd egy alaplapi vezérlőt. Lehetőleg a legújabbat. A BIOS-ba az a 32bit transfer mode be legyen kapcsolva? Mindegyik eszköznél ezt külön be kell kapcsolni. -
PPeter
addikt
A legnagyobb hiba az, hogy nem olvastál utána itt a PH (vagy bármely másik népesebb) fórumban, hogy mit érdemes, mit szabad megvenni. A BTC a legsz@rabb író az egész piacon. Hardveresen hibás konstrukció, a firmware frissítéseik néha visszafelé butítják a termékeket, rengeteg kompatibilitási hiba van velük. Takaríts le minden CD/DVD-író programot, emulátort a gépről, csak a Nero maradjon, abból is a legújabb és próbáld úgy. Milyen alaplapod van, milyen chipkészlettel? Telepítettél külön ATA/IDE drivert az alaplaphoz?
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
Manky
csendes tag
Helló.
Nemrég vettem egy BTC dvd írót. Minden szép és jó, csak ne írná ki állandóan dvd írás közben, hogy kommunikációs hiba. A DVD+RW lemezeket viszont hibátlanul kezeli. A kábelezéssel nincs gond. A firmware-t is nemrég frissítettem. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- BONTATLAN/Samsung Portable SSD T9 1TB
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)