- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbk
aktív tag
kicsit off
egyébként mielölött láttam audiophile árakat, csak szimplán feleslegesnek tartottam ezt a kategóriát, de mióta tudok 1-2 árat már ''parasztvakításnak'' is tartom...
www.superioraudio.hu -n van 1-2 kiegészítő hangcuccokhoz, van 1-2 ár is, nagyon durva...
1 db kb 50cmx50cm szivacs 90ezer... öööö
3 db tüskemhangfal alá 150ezer... öööö
szivesen beraknék egy audiophile fülüt hogy mondja meg vakon hogy 500ftos esztergál kúpokon van a hangfala vagy 150 ezer forintos tüskéken... -
nbk
aktív tag
nem azért linkeltem, hogy vegye meg valaki, csak arra reagáltam, hogy valaki szerint a bose a hangfal...
nem rossz, sőt nagyon jó, csak reagáltam, hogy azért létezik ám jobb is...
szemeket nyitok fel hé, nemköharapni...
ja és személyszerint még a bose-t se fizetem meg, nemhogy a felsőbb kategóriát...
csak véletlenül belecsöppentem az audiophile kategóriába egy weboldal erejéig, gondoltam megosztom a tapasztalataimat, mert (bár nekem sincs rá pénzem) nem árt a tájokozottság... ;) ja és bocs, ha belinkelek olyat ami annyira drága amire nincs pénzetek (pénzünk), majd a következő elött felteszem a kérdést hogy mi a max értékhatár...
ja és bocs, hogy bose topicban teszem mindezt, nem akarok én szétoffolni topicot, csak gondoltam jobb ha az illető aki szerint bose az etalon ezt nem hangoztatja egy audiophile találkozón/kiállitáson/vásáron...
mindezek után a bose szerintem is egy félisten... téma lezárva...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ingyenes az Epic Store-ban a Fear the Spotlight
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest