Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ja, item nerfet ne értsd félre, nem azt mondom nerfeljék, hanem csak konstatálom, hogy Borderlands esetén ami ennyire kirívóan túlműködik azt szokták igazítani. Bár az is lehet hagyják egy ideig, eleve iszonyatosan nehéz kifarmolni.
Meg egyébként is, BL3nál is voltak ilyen eszméletlenül broken buildek, a végén is. Amik kb működtek a legelső bossra. Maliwan és Guardian Takedown ezt valamennyire rendberakta, mert mindkettőnél volt egy mobbing rész, és ahogy néztem tanultak is belőle a Gearboxnál.
BL3nál ugye nem véletlenül a Maliwan takedown volt a benchmark a buildekre, ha azt gyorsan vitte a build, akkor kb jó volt mindenre (meg felette ott volt a Guardian, de azt tényleg csak pár build bírta a legmagasabb fokozaton true takedownként).
Streamereket nagyon nem nézem. Moxxi ahogy nézem még mindig használható contentet gyárt (bár +100% speach speeden). Viszont az nekem nem releváns, hogy milyen lehetne a build, ha egy community tolja alád a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Gyúrósok ide!
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest