- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Pont ez adja meg szerintem az izet, ez a sok mizeria.Igaz, hogy amikor a 8. alkalommal kell vegignezned ahogy claptrap rädtaläl a hoban mär kicsit unalmas de en meg mindig szanaszet röhögöm magam mikor meglätja a lepcsöket ez a kis idiota.
Amugy meg azert is kell minden karaktert elöröl kezdeni, mert magadtol rä kell jönnöd hogy milyen skilleket kell unlock-olni, hogy jo lehess.Nekem speciel ez tetszik.Mär vagy 100szor ujraosztottam a skill pontokat, mert mindig talälok valami jobb kombinäciot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amugy meg azert is kell minden karaktert elöröl kezdeni, mert magadtol rä kell jönnöd hogy milyen skilleket kell unlock-olni, hogy jo lehess.Nekem speciel ez tetszik.Mär vagy 100szor ujraosztottam a skill pontokat, mert mindig talälok valami jobb kombinäciot.