- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a kedvezményesen beszerzett season pack örömére végiggyalogoltam az 1-es DLC-n. vegyesek az érzéseim:
+ a körítés nagyon jó, különösen a Hayter's Folly tetszett vizuálisan, ill. a Magnys Lighthouse-nak a zenéje szuper
+ az idiótaság most is átjött, nagyon jók az új karakterek (a hajószakács meg a cenzorbot különösen belopta magát a szívembe)
+ van pár nagyon jó ellenfél (pl. anchorman, whaler, depthcharge)
+ a BL1-es DLC-kkel szemben a navigáció teljesen jó
o Hyperius vicces. ledaráltam a minionjait, aztán úgy döntöttem, hogy ennyire sok időm nincs
o a küldetések, ha nem is rosszak, de messze nem olyan jók, mint az alapjátékban (ill. a rustyardsot nagyon untam)
o nekem nem jött át, hogy mitől olyan jó a sandhawk. bee-vel egy kicsivel jobb, bee nélkül meg rosszabb, mint a többi smg-m (merthogy azok e-techesek)
- nagyon sok az olyan terepakadály a barlangokban, amibe beleakadok, és csak ugrálva lehet haladni. harc közben ez roppant funny
- a final boss fight valami rettenetes
ill. még egy dolog. néhány ellenfél (rogue, violent pirate, badass cannoner) úgy viselkedik, mintha jóval kisebb lenne a hitboxa, mint a fizikai kiterjedése. másnak is feltűnt ilyen gond?
összegészében 10 EUR-t nem ért volna, de a negyedéért megérte a 6-7 óra extra játék, valamint a lehetőség, hogy egyszer (vszleg soha, de hátha
) egy népesebb csapattal rámenjek Hyperuisra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kés topik
- Mozilla Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android szakmai topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) egy népesebb csapattal rámenjek Hyperuisra.