- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A mi kis csapatunkban én vagyok mindíg a host. Én mindent maxra húztam, sőt az advanced setting tool-lal még azt is felhúztam csumára amit játékon belül nem lehet. Fix 60 fps-el megy (v-sync) csak néha, bizonyos helyeken esik be a framerate, de ez ismert hibajelensége a játéknak. Mondjuk az is igaz hogy az nv kártyákat sokkal jobban szereti a game.
A boltról csak annyit hogy tipikus magyar hozzáállás... Nem is számítottam volna többre. A The Hut-on 1 hét után mondtam le az előrendelést, majd a visszamondást igazoló mail után pár perccel kaptam egy 10%-os bónt minden termékükre. Na ez a különbség a mentalitásban.
Én szemmel tartom folyamatosan a történéseket, ha bármi van írom is ki ide

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16,2 M5 MAX 18CPU/32GPU 36GB/2TB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest