-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
tome.jr
üzenetére
Egy pt-t minden, minden kis bizbasz mellékküldivel? Ne túlozzunk, te a főszálat pörgetted ki. Én mindent kitoltam, amit lehetett. Ami volt küldetés fevettem, megcsináltam, akármilyen idegesítő is volt. Ez így kevés. A vége meg.... hagyjuk, de kb ez nem egy befejezés.
Pár órát eltököltem én is, csak azzal, hogy megrpóbáltam előcsalogatni Donkey Mongot, nem jött össze. Ha még ezt is levonom az időből.
Az elsőhöz adtak ki dlc-t. Szerintem itt levágták a dlcket a főjátékból.
36 óra játékidő, és a végén az 5 körös arénát is megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest