Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
vitaro
üzenetére
Én is arra jutottam, mint Ti: anarchy+shock+firerate+reload, és DT-nek nem kell minden fejlesztés. Én is figyelemelterelésre használom, viszont ha hagyom gyilkolni, a +5mp-ek miatt egész sokáig bírja.
Az a tárazásra robbanós skill mekkora poén...persze csak ha van melletted robbanó hordó
Eddig a conference call volt kedvenc, de a fiber is nagyon jó.
FFYL tényleg nagy szívás. Most 250-nél van a stack limit, és azt vettem észre, hogy FFYL alatt nem kezd el rögtön csökkenni...lehet hogy nem írja ki, de jegyzi 250 fölött is? BL1-ben volt olyan, hogy kiakadt 9999999-nél a pénzszámláló kijelzése, de a háttérben mintha számolta volna tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest