Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Miután kipróbáltam pénteken a játékot és nem tetszett, így tegnap megvettem a Goty verziót steamen
(ez ám a logika
) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.
Na szóval lenne pár kérdésem, tudom nektek ez kicsit fárasztó lesz mert 1000éve játszotok már, de pls ha van időtök válaszoljatok.-Sanctuary-ban találtam egy ládát amit golden key nyit. Van is egy, azt tartogassam későbbre vagy nyissam ki a ládát? Lehet ilyen kulcsokat majd még szerezni vagy csak ez az egy van? Mire jó az a GoldenKey.
-Tervezzük Co-Op-ban játszani ismerőssel. Ha én lvl8 vagyok és ő ma kezdi akkor tudunk együtt játszani? A game dinamikusan változtatja az ellenfelek erősségét?
-Tudom ez kicsit buta kérdés de Psycho-t merre érdemes talentelni? Én eddig +HP-ra és a Hellborn talentet fejlesztettem. Bár ha jól értelmezem Hellborn talenthez elengedhetetlen a flame fegyók használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ez ám a logika
) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.