Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Miután kipróbáltam pénteken a játékot és nem tetszett, így tegnap megvettem a Goty verziót steamen
(ez ám a logika
) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.
Na szóval lenne pár kérdésem, tudom nektek ez kicsit fárasztó lesz mert 1000éve játszotok már, de pls ha van időtök válaszoljatok.-Sanctuary-ban találtam egy ládát amit golden key nyit. Van is egy, azt tartogassam későbbre vagy nyissam ki a ládát? Lehet ilyen kulcsokat majd még szerezni vagy csak ez az egy van? Mire jó az a GoldenKey.
-Tervezzük Co-Op-ban játszani ismerőssel. Ha én lvl8 vagyok és ő ma kezdi akkor tudunk együtt játszani? A game dinamikusan változtatja az ellenfelek erősségét?
-Tudom ez kicsit buta kérdés de Psycho-t merre érdemes talentelni? Én eddig +HP-ra és a Hellborn talentet fejlesztettem. Bár ha jól értelmezem Hellborn talenthez elengedhetetlen a flame fegyók használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ez ám a logika
) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.