- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
dioka7
üzenetére
Ahha,

Értem. Azt láttam, hogy dobják a mobok, csak mikor fel akartam venni jelezte, hogy full. Nyilván mert fullon volt a hp-m akkor.
Nem egy könnyű játék akkor ez, vagyis egyedül nem. Tegnap Boom and Bewm boss-t öltem meg, és utána jön sok ellen. Na ott szívtam, se töltény se HP. És ha oda akarok menni a hullákhoz cuccokért akkor meg szétlőnek 
Nem vagyok noob, sőt, az ellenkezőjének tartom magamat. De meglepett a nehézsége tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem egy könnyű játék akkor ez, vagyis egyedül nem. Tegnap Boom and Bewm boss-t öltem meg, és utána jön sok ellen. Na ott szívtam, se töltény se HP. És ha oda akarok menni a hullákhoz cuccokért akkor meg szétlőnek