- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
Basszus tényleg. Felmentem a nagyker oldalára és az a panel ami nettó 43 volt két hónapja az most 54.
Autó fronton meg tényleg durva mennyire akadozik a gyártás. Szomszéd rendelt egy M340i-t még június elején. Szeptember elejére ígérték az autót. Azóta már többször kikerült a gyártásból egyeztetések miatt. Nincs kamera így a tolató kamerát ki kellett venni, ugye ez ilyenkor adminisztráció, hogy elfogadja, árcsökkentés stb...aztán nincs motoros csomagtérajtó újra megint. Most ott van, hogy alvázszámot még nem kapott és onnan két hét mire ideér az autó. De ahogy olvasom most már a touch kijelzőt is ki fogják venni.
Én tuti nem vennék most ha nem muszáj, mert ezek az autók 3-4 év múlva eladhatatlanok lesznek. Egy hármasból kb. semmit nem látni hátra, főleg ha kéred a hővédő üvegezést (szinte mindenki kéri) kamera nélkül elég szívás a tolatás még ha van is radar.
Nem beszélve arról, hogy most elég nehéz alkudni bármire is, konkrétan minimálisat. i4-re 7%-ot, a nem i modellekre 13%-ot hallottam. Két három éve ezek még 18-22% között mozogtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Ford topik
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest