Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Steam Deck
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
H.Ezredes #30818 üzenetére
Tudom, hogy mindig mondod, hogy 8,5L kell bele.
Ezt kozvetlen a BMW-tol vettem, mert az elozo vasarlasom utan kaptam egy 30%-os kupont olajra es szurokre(azokat nem kertem, mert meg 30% off -al is tobbe kerultek, mint a Mahle szett
), meg egy ajandek tesztvezetest. Csak a rendszamomat kertek, meg, hogy premium vagy sima BMW olajat kerek e, es melyik viszkozitasut. A szukseges mennyiseg a rendszeruk szerint 7,5L az automba. Rakerdeztem, hogy biztosan nem 8,5L e... Kihivta a szervizest a nocike, aki ragaszkodott hozza, hogy ennyi kell bele. Szoval majd kipotolod.
De mar ossze vagyok zavarodva, hogy most mennyi az annyi.
Egyebkent kiprobaltam a 435D xDrive M-Sport -ot.... No offence, de soha nem kellene. Ilyen ronda, baratsagtalan, fos minosegu belsot nem vartam. Minden rideg, nem jo tapintasu, mar zorog zorog es nyikorog. Persze megy mint a golyo, allo rajtnal jol jon az xDrive, meg azert az a 8 sebesseges automata klasszisokkal gyorsabb, sokkal jobban startol, mint a regi 6HP. 100 folott viszont ugye gyengebb volt, mint a mostanim. A kormanya nekem hatalmas csalodas, ez az elektro szervo sok dolgot kivesz az elmenyfaktorbol.... A kovetkezo autom ezek utan biztosan nem BMW lesz, hacsak nem lesz atmenetileg egy ujabb E92-om. Merci vagy az Audi merfoldekkel a BMW elott jar a belso kialakitas, minoseg es extrak teren.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest