- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- DUNE médialejátszók topicja
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Végül egy JBL Go 4-et rendeltem.
(Kiderült, hogy tánctanításhoz vésztartaléknak kéne csak ha nem menne a helyi rendszer, ennél sokkal nagyobbat meg biztosítékként nem lenne kedve cipelni állandóan...) -
blendész
tag
válasz
blendész
üzenetére
Mielőtt bárki belemélyedne egy alapos válaszba - én közben persze már elég sok tesztet nézegettem - kiderült, hogy ezeknél messze kisebbre lenne igény.

Az ideális méret a JBL Go 3. Ahhoz hasonló méretben van valami jobb vagy ha akkora kell, akkor úgyse várjunk csodákat és rendeljem meg azt?
-
blendész
tag
Köszönöm a tippet!
Még egy kérdés: Bose Soundlink Flexhez képest is Soundcore Motion+ inkább? Vagy nagyjából egy liga? -
blendész
tag
Sziasztok!
Ajánlotok nekem pár cuccot?
Elvárás a cipelhetőség: egy közepes méretű mindennapos hátizsákban akár napi szinten való hordhatóság lenne a cél egy nő számára, tehát ne legyen többkilós. Kis méretű teremben, mondjuk 10 ember számára hallható legyen tánctanításhoz: nem buliznának rá, csak hallják rendesen.
Jó lenne minél olcsóbban megúszni, nagyon max 30-40 körül gondolkoznék, de örülnék, ha olcsóbban ki tudnék jönni.
Nyilván amúgy meg jó lenne, ha minél szebben szólna, inkább fizetek, mint hogy elégedetlenkedjek utólag. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest