Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Végül egy JBL Go 4-et rendeltem.
(Kiderült, hogy tánctanításhoz vésztartaléknak kéne csak ha nem menne a helyi rendszer, ennél sokkal nagyobbat meg biztosítékként nem lenne kedve cipelni állandóan...) -
blendész
tag
válasz
blendész #18437 üzenetére
Mielőtt bárki belemélyedne egy alapos válaszba - én közben persze már elég sok tesztet nézegettem - kiderült, hogy ezeknél messze kisebbre lenne igény.
Az ideális méret a JBL Go 3. Ahhoz hasonló méretben van valami jobb vagy ha akkora kell, akkor úgyse várjunk csodákat és rendeljem meg azt? -
blendész
tag
Köszönöm a tippet!
Még egy kérdés: Bose Soundlink Flexhez képest is Soundcore Motion+ inkább? Vagy nagyjából egy liga? -
blendész
tag
Sziasztok!
Ajánlotok nekem pár cuccot?
Elvárás a cipelhetőség: egy közepes méretű mindennapos hátizsákban akár napi szinten való hordhatóság lenne a cél egy nő számára, tehát ne legyen többkilós. Kis méretű teremben, mondjuk 10 ember számára hallható legyen tánctanításhoz: nem buliznának rá, csak hallják rendesen.
Jó lenne minél olcsóbban megúszni, nagyon max 30-40 körül gondolkoznék, de örülnék, ha olcsóbban ki tudnék jönni.Nyilván amúgy meg jó lenne, ha minél szebben szólna, inkább fizetek, mint hogy elégedetlenkedjek utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged