Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
djfantom
üzenetére
Szerintem mást értünk a hordozhatóságon. Nekem már az Anker is túl nagy ahhoz, hogy folyamatosan nálam legyen. Oké, viszem nyaralásra, de nem viszem magammal pl. bringázáskor. (Szerintem az amúgy is elég nagy taplóság, mikor biciklivel, strandon, parkban üvölt a zene a hangszóróból...
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.
A vifa-k nagy része pont nem az utóbbi hordozhatóságra lett kitalálva, azok kb dizájnelemnek is elmennek, nem pedig arra valók, hogy ide-oda rakosgasd, vagy vidd magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.