Hirdetés
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Egy hallom alkatrész dobozból lett összerakva. De azt garantálom neked ez nem hosszú távra lett tervezve az hot biztos... Ha élettartalomra fogadnom kéne azonos körülmények között melyik megy többet a Tronsmart T6 valahogy jobban rá berném bizni az életem. Charge 2/T6 mind kettőt láttam/raktam össze. És valahogy a JBL nem olyan nagy dúr mint a márka alapján.
Pulse 2 szétszedése meg egy rémálom, mindenhol takonyágyúval beragasztva még véletlen se lehessen összerakni javitani. Még valami fekete trugymo is volt, utána vissza dobtam a dobozva szenvedjen vele a franc

Szóval csak mert JBL, na meg mert tulajdonomban van még a véleményem le irom róla. A hangja jobb mint a Tronsmartnak, de ahogy elnéztem főként ez azért van mert a Driverek jobbak/jobb minőségüek. Szélesebb tartományba képesek a hangot leadni. De a T6 után amit egyedi EQualizer beállitással használtan, közel se olyan nagy durranás a JBL.
Még a Charge 2 előnye hogy nem bonyolult és javitható. Mondjuk akkut lehet benne cserélni stb, de a Bass tesztes dolgokra allergiás teljes hangerőn low Freqvency módba, bár erre mindegyik legyártott JBL-re érvényes.
Youtube is tele van videókkal, hogy kinozzák ilyesmikkel. ( De hát örülnek mert nagyott mozog a passziv membrán)A T6-ot elég sokat használtam, ejtettem le és nyomtam max hangerőn stb mondhatom róla birja a strapát.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi