- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Philips LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17667 üzenetére
"Annyi a tribit is, de abbol xarabbak az ujabb gyártásuak."
Erről lemaradtam. Tudnál dobni (hiteles?) forrást? Egyébként a minőségi romlás min érhető tetten? Más a hangszóró, passzív membrán vagy "belül" valami?Kupon: fura, hogy nem jött, de még jöhet. Én csak az Oluv-os link-en vagyok feliratkozva. Ha, onnan jön, jön, ha nem, nem.
Nem tudom mi lesz ennek a sztorinak a vége, de van egy olyan sejtésem, hogy ez volt az utolsó Oluv - Earfun kooperáció ... -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17667 üzenetére
160Usd már nekem se kéne. Én is ott vagyok ahol te hangszóró megjelent de kupont én se kaptam meg.
október 8. Volt ígérve és szeptember 20. Első nap regisztráltam érte.
Vagy ki osztották egymás közt Oluvnak van 3 Alan is kapott egyet és akinek kellett már oda adták.
A többit meg vegyük meg teljes áron.
Myearfun oldalon már bele rakhatom kosárba de nincs kupon.
Írja Early Bird korlátozott ajánlat és sok ember akart.Magyarán lehet minket hagytak ki a buliból.
Persze reménykedek estig még meg jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Philips LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Marvel Rivals teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,Szép állapot
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest