Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16869 üzenetére
Persze egyébként meg az a lényeg, hogy tulajnak jó legyen. Ismerősöm is tök jól elvolt a t6 max al. Meg ilyen 3ft os fülesekkel is.
Amúgy igen, ha audiofilkedni akarnék, akkor tuti nem bt-s szarokkal baromkodnék
Nekem is kertben szól néha, hogy megtörje a gyerekek üvöltésének monotonitását, meg utóbbi időben edzek és oda kell némi pushSeraph 16
Viszont ahhoz, hogy ezt elérhessék aktív socialmedia részvétel kell. Reddit, fb, tiktok, fene tudja. De ezt nem nagyon látom náluk.
Ez a 20-30db yt videó annak jön majd fel aki eleve ilyesmit keres. Oké, okosan mellé tesznek egy jbl-t, tudják, hogy bukik mellette (bár ár érték aranyosan nem is) , de kereső algoritmus hozza majd legalább a cuccukat.
De kétlem, hogy ez elég ahhoz hogy elinduljon a hypevonat.Amúgy ár érték arányban talán még mindig jók. ANC-s fejest kerestem, hozzájuk jutottam rövid úton. És persze megint az hogy van picit jobb 2x áron, de ár érték arányban mellettük döntöttem (q45) ebben is és elégedett vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest