- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- RAM topik
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ribarszki #16777 üzenetére
"Pomt ma kaptam a hírlevelet."
Meglepő módon én nem, pedig szoktam. Úgyhogy tök véletlenül néztem fel az oldalra ...
Aztán nézem, hogy mi ez a "dundi" Boom 2"Árára kíváncsi leszek."
Arra nyilván mindenki. Én viszont nem csak arra, hanem legfőképp a hangzására (+codec támogatásra)."Az ajándék hangszóróval még jó is lehet."
Engem spec. taszít ez az akció, mert nem kell még egy X. hangszóró (és füles se). Ha ez bejönne, és venném, akkor a "sima" Boom menne (és maradna a Motion+).
Alan tesztjét tuti megvárom, aztán pedig majd valamilyen jó kis akciót. Addig gyűlnek a tapasztalatok ... nem hajt a tatár (van miről szóljon a muzsika, ha kell)Egyébként meglepő számomra ez a hangszóró.
A teljesítménye alapján – papíron 140W– a Boom Plus ("csak" 80W) felett kell, hogy legyen árban (is). Szerintem utóbbit lehozzák majd ilyen 130-150 Eur környékére, az új pedig lesz 170-180 Eur. Sőt, lehet a Boom Plus nem is tartják meg. Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest