Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ribarszki #16777 üzenetére
"Pomt ma kaptam a hírlevelet."
Meglepő módon én nem, pedig szoktam. Úgyhogy tök véletlenül néztem fel az oldalra ...
Aztán nézem, hogy mi ez a "dundi" Boom 2"Árára kíváncsi leszek."
Arra nyilván mindenki. Én viszont nem csak arra, hanem legfőképp a hangzására (+codec támogatásra)."Az ajándék hangszóróval még jó is lehet."
Engem spec. taszít ez az akció, mert nem kell még egy X. hangszóró (és füles se). Ha ez bejönne, és venném, akkor a "sima" Boom menne (és maradna a Motion+).
Alan tesztjét tuti megvárom, aztán pedig majd valamilyen jó kis akciót. Addig gyűlnek a tapasztalatok ... nem hajt a tatár (van miről szóljon a muzsika, ha kell)Egyébként meglepő számomra ez a hangszóró.
A teljesítménye alapján – papíron 140W– a Boom Plus ("csak" 80W) felett kell, hogy legyen árban (is). Szerintem utóbbit lehozzák majd ilyen 130-150 Eur környékére, az új pedig lesz 170-180 Eur. Sőt, lehet a Boom Plus nem is tartják meg. Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest