Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
<Adamsky> #14170 üzenetére
Ó, ez jó tipp, köszi, de általában beszélgetés van mellette, így félre szoktam tenni valami "sarokba", szóval ez nem szempont.
Hátizsákban csak cipelni szoktam, így az akasztó nem oszt, nem szoroz.Ahogy nézem, ezeket nem nagyon kell itthon kipróbálni... Ajka környékén nem lakik valaki, akinél fülelhetnék hasonló cuccot?
Visszaolvasva láttam, hogy itt nem divat a Tronsmart, de a T6 Upgraded szimpi, bár kétségeim vannak a tekerő strapabíróságával kapcsolatban. Valakinek nincs ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged