- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #13835 üzenetére
" ... Tribitben meg 3-6kHz kötött egy nagy gödör van ... " - inkább 4- és 5,5 környékén, de lényegen nem változtat. Ettől függetlenül szerintem sokkal kellemesebb a hangja. Illetve nem csak szerintem, de Alan szerint is. Végül végig nézted a tesztet? Többször elmondja, hogy egyik sem egy hifi cucc, de a Tribit-en szívesebben hallgatott csak úgy zenét. És kb. minden egyformán szólt rajta. Míg az Anker-t egyértelműen party hangszórónak aposztrofálja.
A másik, amit megemlített, hogy még nem volt ideje a Tribit-el "játszani", így csak XBASS (vagy mi a szösz) on/off módban próbálta. Ezzel kapcsolatban volt egy megjegyzése, miszerint a Tribit még XBASS off módban is egészen kellemes, míg az Anker-hez egyszerűen kell a custom EQ különben kb. hallgathatatlan.
Szóval lehet ezt csűrni-csavarni: drágább, csúnyább (szubj.), de a Tribit egyszerűen szerintem (Alan szerint más ...) jobb hangszóró.#13836 szab120
" ... az Ankeren pedig a custom mode ... " - ez volt az Anker szerencséje. Ez kb. köztudott, hogy az alap Soundcore signature csapnivaló (4db Anker cuccom van), és ahogy fentebb említettem, Alan erre külön kitért, hogy az Anker-en az EQ-t muszáj csavargatni, míg a Tribit out of the box hallgatható(bb). -
szab120
tag
válasz
Cyborg #13835 üzenetére
A tesztben azt nem értettem, hogy miért úgy ereszti a kettőt egymásnak, hogy a Tribiten be van kapcsolva az xtrabass, az Ankeren pedig a custom mode, utóbbi nem a legmegfelelőbb, sem élőben, sem felvételen, viszont kb bármelyik eq-zást beteszed,mérföldekkel veri. Mint egyes régebbi teszteknél, hogy az XB41-et live módban hasonlították az xtreme 2-vel, vagy extrabass nélkül.
Azért a hozzászólásoknál is páran megjegyezték, hogy az EU-ban bizony nem 10 dodó a különbség a 2 hangszóró árában.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Goddess of Victory: Nikke
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest