- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Perillustris #12537 üzenetére
Kicsit belédkötök. Miért jó az neked, hogy civilizálatlan helyen hagyod magad átverni? Azért mert felraktak egy hibás leírást, máris civilizálatlanok. Gondolom te civilizált ember vagy=te még soha nem hibáztál. Egyébként köszönd magadnak, hogy így jártál. A termék leírását megnézted az árukeresőn, termék utáni tájékozódás letudva. Amelyik webshopból rendelted, ott is akkusnak írják? Vagy ott már meg sem nézted mit írnak róla? Ezek szerint egy bemutató videót vagy tesztet már meg sem néztél a leendő hangszóródról. A körültekintő vásárló szobrát nem rólad fogják mintázni. Civilizált ember ilyenkor ír egy emailt az átverőnek, hogy ugyanár javítsátika hibás leírást, mert civilizált ember nem hagyja, hogy másokat is átverjenek.....Nem kérdezem meg, hogy te írtál e ilyen levelet.....
Még sose vettem úgy semmit a neten, hogy csak egy helyen néztem meg a leírását, vagy a képeket a termékről. Illetve de, vettem: Vileda felmosót. Elég sokszor bele lehet futni a netes áruházaknál téves leírásba, nem megfelelő termékfotóba. Civilizálatlan átverés helyett nevezzük ezt inkább netvásárlásos tanulópénznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest