- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Viktor77 #6138 üzenetére
Meghallgattam bár így nem az igazi, hogy nem egymás mellett próbálják a kettőt de az jött át, hogy a mega szebb magasat ad de kicsit doboz hangja van, a t6 jobb basszust ad (nagyon jó basszust) de kevés a magas . Néztem más videókat is ahol egymás mellett próbálják és ott is ezt hallottam. A lényeg az lenne, hogy ne kelljen equalizerel szarakodjak mert akkor csak a zenelejátszóval lenne szép hangzás de youtube-ról nem mert azon nincs equalizeres állítási lehetőség. De az is eszembe jutott, hogy élőben lehet más mert a t6-nak ellentétesen van a két hangszórója és így a mikrofon nem úgy veszi fel. Hát nem tudom melyik lenne jobb. Szeretem a jó basszust mert inkább disco zenéket hallgatok (de azért ritkán rockot is) de kell hozzá a szép magas is mert úgy az igazi . Ebben az árban (12 Ft) van olyan hangszóró ami felveszi a versenyt ezekkel a tronsmartokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest