- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
A héten megérkezett a Tribit Stormbox Blast. Néhány első benyomás:
Külső:
Nagyon masszív, anyaghasználat rendben van, nem prémium, de nem is gagyi műanyag. A ledek szerencsére kikapcsolhatóak, kicsit fura, hogy a belső fények elég halványak a külsőkhöz képest, buli alkalmával engem nem fog zavarni, ha valágít, ebben lett volna potenciál, hogy egy kicsit több testreszbahatóságot ad hozzá a cég.Hang:
Fontos megjegyezni, hogy egyelőre csak lakásban próbáltam alacsony hangerőn.
Igazat szóltak a neten, basszusban nagyon erős, és nagyon mélyre megy. Úgy dübörög, mint a buli a turistákkal teli tengerparton.
Cserébe ami felette van, az csak az oké kategória, kicsit halkabb, és nem is túl részletes. A vokált nagyon szeretném jobban kiemelni, de csak nagyobb hangerőn sikerül.
EQ itt is rengeteget segít. Alan Ross "Natural EQ"-ja eddig a legszimpatikusabb, de szobábam még annak a mélyéből is veszek vissza.
Ez az eszköz az ami, egy party eszköz, és azt gondolom, hogy abban nagyon jó, de nem lakásba való (ezt persze korábban is tudtam). Várom a nyári programokat, ahol komolyabban használatba vehetjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest