- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
A héten megérkezett a Tribit Stormbox Blast. Néhány első benyomás:
Külső:
Nagyon masszív, anyaghasználat rendben van, nem prémium, de nem is gagyi műanyag. A ledek szerencsére kikapcsolhatóak, kicsit fura, hogy a belső fények elég halványak a külsőkhöz képest, buli alkalmával engem nem fog zavarni, ha valágít, ebben lett volna potenciál, hogy egy kicsit több testreszbahatóságot ad hozzá a cég.Hang:
Fontos megjegyezni, hogy egyelőre csak lakásban próbáltam alacsony hangerőn.
Igazat szóltak a neten, basszusban nagyon erős, és nagyon mélyre megy. Úgy dübörög, mint a buli a turistákkal teli tengerparton.
Cserébe ami felette van, az csak az oké kategória, kicsit halkabb, és nem is túl részletes. A vokált nagyon szeretném jobban kiemelni, de csak nagyobb hangerőn sikerül.
EQ itt is rengeteget segít. Alan Ross "Natural EQ"-ja eddig a legszimpatikusabb, de szobábam még annak a mélyéből is veszek vissza.
Ez az eszköz az ami, egy party eszköz, és azt gondolom, hogy abban nagyon jó, de nem lakásba való (ezt persze korábban is tudtam). Várom a nyári programokat, ahol komolyabban használatba vehetjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő