Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Hát a lent említett problémám már rég megoldódott. Köszi a linket, ismertem a magazint, de kicsit odébbb van még nekem úgy érzem.
Én egyébként úgy kaptam rá a Blenderre, hogy egy kollégám mesélte, a 3DSmax-os élményeit és mivel én Linux + nyílt szoftverpárti vagyok, gondoltam ránézek Blenderrel. Időközben kiderült, hogy a maga 9 megás kis telepítőjével gyakorlatilag ugyanazt megcsinálom néhol még egyszerűbben mint ő a másfél gigás 3DSmax-al. Természetesen mindketten kezdők vagyunk. Ha én is azzal kezdtem volna biztos arra esküdnék. Mindenesetre azóta együtt kűzdünk, tutoriálokat böngészve és örülve, ha megmozdul egy kar az animációban...Teljesen jó kis hobby lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest