Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- ASUS ROG Ally
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsex
csendes tag
Én inkább 3-4-5 évre tippelnék. Maga a blockchain technológia pedig biztos, hogy marad, mivel elképesztően elegáns és hasznos a bankrendszerhez képest. Ezt lassan mindenki kénytelen elismerni. Ezenkívül szerintem egyre kisebb az esély, hogy valamelyik altcoin feljönne arra a szintre ahol most van a BTC, ha pedig mégis az nem 1-2 hét alatt fog megtörténni...
Én a Bitcoinra szavazok de csak hosszútávon. Ezek szerintem még mindig apró lengések amik egy induló projektnél szinte természetesek. Van itt egy jó video az exponanciális növekedés magyarázatával:
https://www.youtube.com/watch?v=qHUPPYzzZrI
Ez a bitcoin 101 széria amúgy is érdekes és a fickó jól magyaráz. Nekem sok mindet segített jobban megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő