Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz HSM #5162 üzenetére

"Amíg 5 dolláron volt az árfolyam, egyhavi internet-pénzedből is kijött volna 2-3 BTC."

Vettem is volna, ha akkor hallottam volna róla. De sajnos a tavaszi lufi után hallottam róla először. És az első hozzászólásom nekem is az volt, hogy mekkora piramisjáték az egész, csak én nem voltam lusta elolvasni a linkelt dokumentációkat. Pár hónappal később már átrágtam magam egy rakás dokumentáción és én is próbáltam felvilágosítani a szkeptikusokat több-kevesebb sikerrel.

"Ha még 2 hétig tartom... Látod, nem bíztam benne én sem, hogy rövid távon sokkal feljebb menjen, örültem, hogy legalább így nem buktam a dolgon."

Én azért valamivel jobban jártam, mert 114-en vettem ~50 dollár értékben BTC-t, pedig rá pár hétre zuhant le 60-ig. Több, mint 1 teljes BTC-m lenne már akkor, de velem meg fordítva volt: Annyira bíztam benne, hogy csökkenni már nem fog (legalábbis nem számottevő mértékben), hogy nem akartam halogatni.

"Mondjam, hogy azért adtam el, mert kellett a pénz?"

Ismerős. Néhány embernél próbáltam futni újabb kört, említve a jelenlegi árfolyamot.

"Szóval 10 darabom legfeljebb álmaimban volt, sajnos...."

Csak tippeltem, mivel itt a topicban főként bányászok a törzstagok.

• Chal

addikt

válasz HSM #5162 üzenetére

Valóban nem 25, rég néztem, a kliens könyvtármérete ennyi (gondolom az indexek, logok, egyebek). Viszont igazából mindegy is, hogy 500Mb, 13Gb, vagy 25Gb, azt akartam csak mondani, hogy a megadott példához (hirtelen vásárolni kell valamit, és nincs telepített, synced kliens) nem jó a gyári kliens.

Ha megnézed a bitcoin.org-ot, ott is az már az ajánlás, hogy a gyári klienst csak akkor tedd fel ha van sok erőforrásod, folyamatosan online/up a géped, érdekel ennek az egésznek a technikai része, és támogatni akarod a hálózatot egy teljes értékű node-al. Ha mezei user vagy, akkor pedig a Multibit a barátod.

Új hozzászólás Aktív témák