- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Amíg 5 dolláron volt az árfolyam, egyhavi internet-pénzedből is kijött volna 2-3 BTC."
Vettem is volna, ha akkor hallottam volna róla. De sajnos a tavaszi lufi után hallottam róla először. És az első hozzászólásom nekem is az volt, hogy mekkora piramisjáték az egész, csak én nem voltam lusta elolvasni a linkelt dokumentációkat. Pár hónappal később már átrágtam magam egy rakás dokumentáción és én is próbáltam felvilágosítani a szkeptikusokat több-kevesebb sikerrel.
"Ha még 2 hétig tartom... Látod, nem bíztam benne én sem, hogy rövid távon sokkal feljebb menjen, örültem, hogy legalább így nem buktam a dolgon."
Én azért valamivel jobban jártam, mert 114-en vettem ~50 dollár értékben BTC-t, pedig rá pár hétre zuhant le 60-ig. Több, mint 1 teljes BTC-m lenne már akkor, de velem meg fordítva volt: Annyira bíztam benne, hogy csökkenni már nem fog (legalábbis nem számottevő mértékben), hogy nem akartam halogatni.
"Mondjam, hogy azért adtam el, mert kellett a pénz?"
Ismerős. Néhány embernél próbáltam futni újabb kört, említve a jelenlegi árfolyamot.
"Szóval 10 darabom legfeljebb álmaimban volt, sajnos...."
Csak tippeltem, mivel itt a topicban főként bányászok a törzstagok.
-
Valóban nem 25, rég néztem, a kliens könyvtármérete ennyi (gondolom az indexek, logok, egyebek). Viszont igazából mindegy is, hogy 500Mb, 13Gb, vagy 25Gb, azt akartam csak mondani, hogy a megadott példához (hirtelen vásárolni kell valamit, és nincs telepített, synced kliens) nem jó a gyári kliens.
Ha megnézed a bitcoin.org-ot, ott is az már az ajánlás, hogy a gyári klienst csak akkor tedd fel ha van sok erőforrásod, folyamatosan online/up a géped, érdekel ennek az egésznek a technikai része, és támogatni akarod a hálózatot egy teljes értékű node-al. Ha mezei user vagy, akkor pedig a Multibit a barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest